Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία Facebook Twitter
Ellen Allien
0

Δύο πράγματα που έμαθα αυτή την εβδομάδα: Ο περιπτεράς στη γωνία Βεΐκου και Δράκου κάθε Σάββατο βράδυ παίζει κιθάρα στριμωγμένος ανάμεσα σε πατατάκια, τσιγάρα και καραμέλες, τη στιγμή που οι υπόλοιποι προσπαθούμε να χωρέσουμε την παρέα μας σε ένα μπαρ. Δεύτερο και πιο σημαντικό, η Αθήνα έχει αποκτήσει το δικό της κινητό «block party», το οποίο μας έκανε να διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά ότι τα καλύτερα πάρτι γίνονται σε δρόμους, παραλίες, χωράφια, όρη και ψηλά βουνά. Χάρη στην πρωτοβουλία της ομάδας Arxediamedia και τις ομάδες Κορμοράνος, d2, Listen Up!, Vinyl Microstore, Partycular, Muzak7, Radiobubble και Urban Disco που την ακολούθησαν, μια Κυριακή μας ξεχώρισε από όλες τις άλλες. Για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό, χαλιναγωγήσαμε το party animal μέσα μας που άρχισε να βρυχάται κατά τη μία μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και αποφασίσαμε να ξυπνήσουμε φρέσκοι και έτοιμοι για τον πάρτι-μαραθώνιο της επόμενης μέρας. Συγχαρητήρια, παιδιά, χορέψαμε με την ψυχή μας! Γι' αυτό βέβαια φρόντισε και η Berlinetta Ellen Allien, ή Ελενίτσα όπως την αποκαλεί ένας φίλος, λίγες μέρες νωρίτερα στο Motel. To event της εβδομάδας που έχουμε μπροστά μας όμως είναι αναμφίβολα το bass addicted party που διοργανώνει η ομάδα Listen Up! στις 18 Απριλίου στα δύο επίπεδα του Bios. Tο ισόγειο του πολυχώρου θα καταλάβουν ο Selectah Riddim Surfer με dancehall επιλογές και ο Subtekk με deep dubby techno, ενώ στο υπόγειο οι Espeekay και DJ Palo θα προλογίσουν τον guest της βραδιάς, τον Rob Smith. O άνθρωπος που μαζί με τον Ray Mighty έδωσε πνοή ως sound designer στο πρώτο single που κυκλοφόρησαν οι Massive Attack και που συνέχισε να επηρεάζει από την ιδιαίτερα σημαντική θέση του την παραγωγή άλλων μεγάλων δημιουργών πρόκειται να μας μιλήσει χρησιμοποιώντας τους ήχους του μπάσου και των breakbeats. Πλούσια τα ελέη του Θεού όμως και για τους freaked up μουσικούς fan, αφού το καθιερωμένο Spookshow του Γιώργου Φακίνου έχει ως καλεσμένη μια femme fatal, τη Valeria Dragova. Η τύπισσα, πέρα από βασικό μοντέλο της Agent Provocateur, έχει διατελέσει παρουσιάστρια των βραβείων του περιοδικού «Kerrang» και αποτελεί τακτικό θαμώνα των Brit. Αν το γεγονός ότι θα παρουσιάσει δύο show, το ένα με τον τίτλο «Insexed» και το άλλο πάνω σε μια μοτοσικλέτα δεν σας πείθει, ίσως η καταγωγή της κάνει τη διαφορά. Τη βουλγαρικής καταγωγής Σουηδέζα θα συνοδεύσει ο Γιώργος Φακίνος με EBM, industrial και electro μουσικές πινελιές. Προσοχή γιατί δαγκώνει... η Σουηδέζα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM
Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM