Μόλις έκανε come-out ο πρωταγωνιστής του Prison Break, ο Wentworth Miller

Μόλις έκανε come-out ο πρωταγωνιστής του Prison Break, ο Wentworth Miller Facebook Twitter
6

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειρά Prison Break, Wentworth Miller δήλωσε ότι είναι γκέι, κριτικάροντας ταυτόχρονα την Ρωσική Κυβέρνηση για τις αντι-γκέι πολιτικές της. 

 

Ο Miller ήταν επίσημος προσκεκλημένος του κινηματογραφικού φεστιβάλ που θα γίνει στην Αγία Πετρούπολή (St. Petersburg International Film Festival).

Μόλις έκανε come-out ο πρωταγωνιστής του Prison Break, ο Wentworth Miller Facebook Twitter

Γράφοντας όμως μία επιστολή στο φεστιβάλ αρνήθηκε να παραβρεθεί λέγοντας: "Δεν μπορώ να τα έχω καλά με τη συνείδησή μου αν συμμετέχω σε μια εορταστική εκδήλωση που διοργανώνεται σε μια χώρα όπου άνθρωποι σαν εμένα δεν έχουν καν το ανθρώπινο δικαίωμα να ζουν ανοιχτά και να αγαπούν ανοιχτά."

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του Wentworth Miller:

Μόλις έκανε come-out ο πρωταγωνιστής του Prison Break, ο Wentworth Miller Facebook Twitter

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Διεθνή / Έρευνα: Περισσότερα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα στις ηλικίες 16 – 24 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια αλλάζει τόσο το ποσοστό των νέων ανθρώπων που αυτοπροσδιορίζονται ως γκέι ή bisexual, αλλά και το ποσοστό του πληθυσμού που δηλώνει μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας
NEWSROOM
Πέτρος Αϊβάζης: «Χρειάζεται αλληλεγγύη ανάμεσα στου ΛΟΑΤΚΙ+ που γερνούν, δεν βγαίνει αλλιώς»

LGBTQI+ / Πέτρος Αϊβάζης: «Χρειάζεται αλληλεγγύη ανάμεσα στους ΛΟΑΤΚΙ+ που γερνούν, δεν βγαίνει αλλιώς»

Από τη σεξεργασία και τα drag shows στην Αμερική ως την τηλεόραση, το σινεμά και τον ΛΟΑΤΚΙ+ εθελοντισμό στην Αθήνα, η «Ελληνίδα Divine» είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος με γεμάτη ζωή και νοιάξιμο για τους άλλους seniors της κοινότητας.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια
Τσου!Το outing έχει αρνητική σημασία.Χρησιμοποιείται για την περίπτωση που κάποιος τρίτος άσχετος αποκαλύπτει ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος. Αυτός που κάνει το outing έχει συνήθως κακή πρόθεση και δικά του προσωπικά συμφέροντα αφού ούτε συναίνεση υπάρχει ούτε τίποτα. Coming out λέγεται αυτό που λες.