Καύσωνας: Το όνειρο και ο εφιάλτης του ελληνικού καλοκαιριού σε μια παράσταση

Καύσωνας: Το όνειρο και ο εφιάλτης του ελληνικού καλοκαιριού σε μια παράσταση Facebook Twitter
Η παράσταση δεν δίνει απαντήσεις αλλά παραθέτει εικόνες και αποσπασματικές αφηγήσεις χαρακτηριστικών συμπεριφορών ντόπιων, τουριστών και σύγχρονων νομάδων, των αποκαλούμενων expats. Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου
0

Στο κέντρο, ένα ξύλινο παράπηγμα από εκείνα τα αυτοσχέδια μπαράκια που έβλεπες παλιότερα σε απομονωμένες παραλίες, πριν γίνουν όλα αστραφτερά και μοδάτα beach bars. Στη δεξιά του πλευρά είναι γραμμένο «Διατηρείτε τη θάλασσα και την ψυχή σας καθαρές». Πιο πέρα ένα στρογγυλό σκάμμα-δείγμα πλαζ με φυτεμένα στην άμμο τουριστικά σουβενίρ με αρχαιοελληνικά μοτίβα. Γύρω-γύρω ξεραμένες από την υπερβολική ζέστη καλαμιές.

Όταν ανοίγει το παράθυρο του μικρού παραπήγματος αποκαλύπτεται ένα ολόκληρο νοικοκυριό με εικονίσματα και διάφορα συμπράγκαλα. Εμφανίζεται μια νέα γυναίκα ντυμένη ελαφριά με ένα t-shirt που γράφει «I had a strange dream last night». Ακριβώς μπροστά της, αλλά έξω από το παράπηγμα, δύο άντρες στρώνονται για να παίξουν τάβλι σε ένα τραπεζάκι σκεπασμένο με πλαστικό διάφανο τραπεζομάντιλο με λεμόνια.

Είναι κατακαλόκαιρο με 48°C κάπου έξω από την Αθήνα· η μέρα ξεκινάει με αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα. Ο ένας από τους δύο άντρες σηκώνεται και μας μιλάει ως δημοφιλής παραγωγός που βάζει τραγούδια – μελωδίες που ενώνουν όλη την πόλη και τις παραλίες σε μια χαλαρή, λαμπερή και αγαπημένη ατμόσφαιρα. Λέει χαρακτηριστικά: «Ο τόπος είναι τόσο φωτεινός που του συγχωρείς τα πάντα».

Ο «Καύσωνας» μιλάει για τον μύθο του ελληνικού καλοκαιριού, για ένα «εθνικό» brand κατά το οποίο οι πάντες προφανώς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να (ανα)δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να νοικοκυρέψουμε οποιαδήποτε κακοτεχνία, να αποθεώσουμε την παραδοσιακή φιλοξενία. Τι κρύβουμε όμως;

Για λίγο περισσότερο από μία ώρα, όσο διαρκεί η παράσταση «Καύσωνας» στη Μικρή Σκηνή της Στέγης, έρχονται, φεύγουν και μιλάνε πότε μεταξύ τους και πότε –συχνότερα είναι αλήθεια– στο κοινό. Νέοι άντρες και νέες γυναίκες λένε όλα όσα σκέφτονται σχετικά με τη ζέστη, τον ουρανό, τη θάλασσα και τον τόπο, έναν τόπο «ευλογημένο», όπως λέει ο ραδιοφωνικός παραγωγός. Αλλά πόσο πραγματικά ευλογημένος είναι, αφού μας αρέσει να τον αμφισβητούμε;

Καύσωνας: Μια παράσταση που προσπαθεί να κατανοήσει το ελληνικό καλοκαίρι Facebook Twitter
Με αφορμή το ελληνικό καλοκαίρι μιλάμε για την πραγματικότητά μας. Προσπαθούμε να την αφουγκραστούμε, να την κατανοήσουμε και ίσως να τη συμπαθήσουμε. Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Παναγόπουλος, που βασίστηκε σε διηγήματα της Βίβιαν Στεργίου, εξηγεί: «Είμαστε μια γενιά μουδιασμένη. Έχουμε βρεθεί σε μια μεταβατική φάση και παρατηρούμε τα πράγματα με αμηχανία. Η τέχνη μας το εκφράζει αυτό και όλοι προσπαθούμε να αντιληφθούμε πού πηγαίνουμε. Αυτό με έχει απασχολήσει πολύ τα τελευταία χρόνια, όπως και άλλους σκηνοθέτες της γενιάς μου. Γεννημένος το 1983, ανήκω στους millennials, σε μια γενιά που βλέπει να είναι σε πιο δυσμενή κατάσταση από την προηγούμενη, τουλάχιστον οικονομικά. Αυτό διαμορφώνει μια νέα πραγματικότητα, η οποία, λόγω των φοβερών πληθυσμιακών μετακινήσεων, δεν έχει πια καθαρά εθνικά χαρακτηριστικά.

Βασικό χαρακτηριστικό της εποχής, οι προσδοκίες που μας είχαν καλλιεργήσει οι προηγούμενοι και η ανατροπή που συνέβη στο μεταξύ. Εμείς είχαμε όνειρα και στόχους και πρέπει ξαφνικά να προσγειωθούμε σε μια πραγματικότητα που δεν περιμέναμε ότι θα αλλάξει. Ίσως να χρειάζεται να γίνουν μικρά βήματα, να αφουγκραζόμαστε τι μας συμβαίνει τώρα. Έτσι, αυτή την παράσταση τη βλέπω περισσότερο ως μια συγχώρεση για να μαλακώσει το μέσα μου σε σχέση με τις προσδοκίες που είχα παλιά».

Ο «Καύσωνας» μιλάει για τον μύθο του ελληνικού καλοκαιριού, για ένα «εθνικό» brand κατά το οποίο οι πάντες προφανώς κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να (ανα)δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να νοικοκυρέψουμε οποιαδήποτε κακοτεχνία, να αποθεώσουμε την παραδοσιακή φιλοξενία. Τι κρύβουμε όμως; Ποια είναι η Ελλάδα τού σήμερα; Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε σε πατροπαράδοτες αξίες και αρχαία μεγαλεία;

Καύσωνας: Μια παράσταση που προσπαθεί να κατανοήσει το ελληνικό καλοκαίρι Facebook Twitter
Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου
Καύσωνας: Μια παράσταση που προσπαθεί να κατανοήσει το ελληνικό καλοκαίρι Facebook Twitter
Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου
Καύσωνας: Μια παράσταση που προσπαθεί να κατανοήσει το ελληνικό καλοκαίρι Facebook Twitter
Ποια είναι η Ελλάδα τού σήμερα; Πόση εμπιστοσύνη μπορούμε να έχουμε σε πατροπαράδοτες αξίες και αρχαία μεγαλεία; Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου

Προφανώς η παράσταση δεν δίνει απαντήσεις αλλά παραθέτει εικόνες και αποσπασματικές αφηγήσεις χαρακτηριστικών συμπεριφορών ντόπιων, τουριστών και σύγχρονων νομάδων, των αποκαλούμενων expats. Ο Γιάννης Παναγόπουλος συμπληρώνει: «Με αφορμή το ελληνικό καλοκαίρι μιλάμε για την πραγματικότητά μας. Προσπαθούμε να την αφουγκραστούμε, να την κατανοήσουμε και ίσως να τη συμπαθήσουμε. Άλλωστε, προσωπικά, ωριμάζοντας έχω πάψει να στέκομαι απέναντι, προσπαθώ να κατανοώ τα πράγματα».

Βασισμένος στα βιβλία «Δέρμα», κυρίως, και «Μπλε υγρό», με αφορμή το οποίο έχει δουλέψει και σε προηγούμενη παράσταση, δημιούργησε αυτήν τη θεματική ομπρέλα και μέσα από ένα συγκεκριμένο φίλτρο προσπαθεί να διερευνήσει από τι αποτελείται αυτή η μεταβατική φάση από τα ’90s, από τα οποία και ο ίδιος έχει αναμνήσεις ως ο μεγαλύτερος ηλικιακά της ομάδας του, μέχρι το 2020. Μιλά για το όνειρο ή τον εφιάλτη του Greek summer. Δεν είναι τυχαίο ότι ξεκινάει με μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του έργου, μια Αμερικανίδα που όλα τα βρίσκει υπέροχα και είναι έτοιμη να τα εξαγοράσει.

Η συγγραφέας Βίβιαν Στεργίου, η οποία συμμετείχε στη διασκευή των κειμένων της και στο δραματουργικό αποτέλεσμα, στο οποίο μέσα από αυτοσχεδιασμούς συνέβαλαν και οι ηθοποιοί, εξηγεί: «Το “Δέρμα”, στο οποίο βασίστηκε κυρίως αυτήν τη φορά ο Γιάννης, διαδραματίζεται σε διαφορετικές πόλεις και χώρες, αλλά εμείς εστιάσαμε στην Αθήνα. Εν τέλει, αναδείξαμε μόλις το 2% των θεμάτων που θίγονται σε αυτό.

Υπάρχει λ.χ. μια ώριμη συσχέτιση με την οικογένεια γιατί καθώς μεγαλώνεις και αρχίζεις να καταλαβαίνεις λίγο τα πράγματα, π.χ. τη φροντίδα της μητέρας και της γιαγιάς, αντιλαμβάνεσαι τι έκαναν οι προηγούμενες γενιές για σένα. Δηλαδή ότι όσο ωριμάζεις συνδέεσαι μέσα από το σώμα με την ενοχή και τη φροντίδα που σου έχουν δώσει. Όσον αφορά τη σύγχρονη ζωή, μπορεί να είσαι ένας πλούσιος expat και να ζεις στην Αμερική ή στην Ευρώπη και να σου φαίνεται πολύ φτηνή η Αθήνα, αυτό όμως δεν ισχύει για όλους».

Καύσωνας: Μια παράσταση που προσπαθεί να κατανοήσει το ελληνικό καλοκαίρι Facebook Twitter
Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου
Καύσωνας: Μια παράσταση που προσπαθεί να κατανοήσει το ελληνικό καλοκαίρι Facebook Twitter
Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου

Σε μια κορύφωση της παράστασης ένας Έλληνας από αυτούς που καβαλάνε το καλάμι της προσωπικής τους επιτυχίας δίνει οδηγίες στους συμπατριώτες του για το πώς να πλουτίσουν. Η Βίβιαν λέει: «Στο διήγημα μου “Ο Μέγας Αλέξανδρος στο Λονδίνο” εμφανίζεται ένας Έλληνας που μισεί την πατρίδα του, αλλά ταυτόχρονα έχει άποψη για το τι πρέπει να κάνουμε για να προοδεύσουμε και να μην είμαστε κολλημένοι. Είναι ο κλασικός Έλληνας που νιώθει ότι τα έχει καταφέρει και έχει την πεποίθηση, με κάποια δόση ξιπασιάς, ότι πρέπει να τα ξεπουλήσουμε όλα. Aυτή είναι μια θεματική που υποβόσκει διαρκώς, με αυτήν ξεκινάει η παράσταση.

Ο Γιάννης ήθελε πολύ να εστιάσει σε αυτήν τη διάσταση. Γενικότερα, καθώς δεν υπάρχει πολύς διάλογος, κυριαρχούν οι μονόλογοι γιατί όλοι οι χαρακτήρες είναι ατομικότητες ριγμένες σε αυτή την κατάσταση. Δεν υπάρχει ούτε σωματική ούτε λεκτική επικοινωνία, είναι μονάδες. Γι’ αυτό η αφήγηση είναι σπασμένη – συνεχώς σπάει και υπονομεύεται από άλλα στοιχεία. Ενώ παρακολουθείς τον διάλογο συμβαίνουν ταυτόχρονα άπειρα άλλα πράγματα στη σκηνή. Ουσιαστικά βλέπουμε πώς ο Γιάννης διάβασε τη δική μου αποσπασματική αφήγηση.

Εν τέλει όλα τα στοιχεία ενημερώνουν το ένα το άλλο. Βέβαια, σε αυτήν τη μορφή θεάτρου τα στοιχεία υποτάσσονται σε αυτό που θέλει να πει ο σκηνοθέτης κι έτσι όλοι προσαρμοστήκαμε σε μια κοινή γραμμή ώστε να έχουμε ένα συνεκτικό αποτέλεσμα. Κάτι που επίσης βγαίνει πολύ στην παράσταση είναι το ηδονοβλεπτικό στοιχείο, το ότι παρακολουθείς τους άλλους. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι παρατηρείς και καταγράφεις».

Καύσωνας: Μια παράσταση που προσπαθεί να κατανοήσει το ελληνικό καλοκαίρι Facebook Twitter
Είμαστε μια γενιά μουδιασμένη. Έχουμε βρεθεί σε μια μεταβατική φάση και παρατηρούμε τα πράγματα με αμηχανία. Η τέχνη μας το εκφράζει αυτό και όλοι προσπαθούμε να αντιληφθούμε πού πηγαίνουμε. Φωτ.: Πηνελόπη Γερασίμου

Εικόνες που σε στοιχειώνουν: μια «χορογραφία» αισθησιασμού με όλους τους ερμηνευτές μέσα σε ένα στενό δωμάτιο, που δεν ολοκληρώνεται ποτέ ερωτικά, καθώς κανένας δεν αγγίζει κανέναν, μια αλλόκοτη ανδρόγυνη μορφή ηλικιωμένου ανθρώπου που διασχίζει τον χώρο, ένας επιτάφιος που ξαφνικά εγκαθίσταται στο κέντρο της σκηνής, ένα βίντεο που προβάλλει εικόνες ενός μικρού κοριτσιού με την οικογένειά του σε παραθαλάσσια κατοικία και στη συνέχεια τον λυρικό του μονόλογο ως ενήλικης πια γυναίκας για το νόημα της ζωής, ένα ηλιοβασίλεμα από το παρελθόν, λαμπιόνια, εορταστικά σημαιάκια.

Με ένα διονυσιακό φινάλε με στοιχεία από την παγανιστική παράδοση και ένα αλογάκι της Παναγίας κλείνει αυτός ο αφιερωματικού χαρακτήρα χαιρετισμός στο ελληνικό καλοκαίρι της νιότης και του αβέβαιου αύριο.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση «Καύσωνας» εδώ

Θέατρο
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Θεσσαλονίκη θα περάσεις τέλεια, όποιο κι αν είναι το vibe σου

Εικαστικά / Στη Θεσσαλονίκη θα περάσεις τέλεια, όποιο κι αν είναι το vibe σου

Από την έκθεση με τις φωτογραφίες της Φρίντα Κάλο μέχρι τις άπειρες συναυλίες: Αυτά τα 22 events αξίζουν την προσοχή σας στην αγαπημένη πόλη της Θεσσαλονίκης.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ, ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ & ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΙΔΗ
Βαγγέλης Μουλαράς: «Θέλω ο κόσμος να ξεχνιέται κι εγώ να είμαι πιο αληθινός από ποτέ»

Θέατρο / Βαγγέλης Μουλαράς: «Θέλω ο κόσμος να ξεχνιέται»

Ο stand-up κωμικός μιλά για τη μετάβαση από το «Δέκα με τόνο» στη νέα του παράσταση, για την ελευθερία της σκηνής, για τις κόντρες της κοινότητας των κωμικών, για την «τυραννία του hook» στα social και για τον μύθο του cancel στην Ελλάδα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πιο ελεύθερη από ποτέ

Θέατρο / Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πιο ελεύθερη από ποτέ

Κατήγγειλε δημόσια τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο θέατρο, φέρνοντας στη Δικαιοσύνη την πιο πολύκροτη υπόθεση του ελληνικού MeToo. Σήμερα σκηνοθετεί και παίζει στο θέατρο, ενώ ο τηλεοπτικός της ρόλος διαφέρει πολύ απ' ό,τι έχει κάνει ως τώρα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Cleansed: Πώς μπορεί αυτό το έργο ακραίας βίας να μιλά για την αγάπη; 

Θέατρο / Ένα έργο ακραίας βίας. H Σάρα Κέιν έλεγε πως είναι μια ιστορία αγάπης

Το κοινό λιποθυμά ή φεύγει από τις αίθουσες. Οι κριτικοί διχάζονται για την αξία του. Στην Ελλάδα, φέτος, μετά το ανέβασμα του «Cleansed» το 2001 από τον Λευτέρη Βογιατζή, θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε ξανά σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά. Ποια είναι ιστορία του; Τι κρύβεται πίσω από την τόση βία;
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Λένα Παπαληγούρα

Θέατρο / Λένα Παπαληγούρα: «Όταν έχεις δυο παιδιά μαθαίνεις να κάνεις οικονομία δυνάμεων»

Η συνεργασία της με τον Τόμας Οστερμάιερ στον «Εχθρό του λαού», η ζωή με τα δυο της παιδιά, η δύναμη που χρειάζονται οι γυναικες σε έναν κόσμο που συχνά τις αδικεί. Μία από τις πιο αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της μιλά για όλα στη LifO.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η Ευαγγελία Ράντου χόρεψε με τους καλύτερους. Τώρα θέλει να δει το νησί της να χορεύει

Χορός / Η Ευαγγελία Ράντου χόρεψε με τους καλύτερους. Τώρα θα κάνει το νησί της να χορεύει

Η διακεκριμένη χορεύτρια επέστρεψε στην Κέρκυρα, ίδρυσε το Garage21 και διοργανώνει το ION_on move, ένα φεστιβάλ που φιλοδοξεί να μεταδώσει στην κοινότητα την αγάπη για τον σύγχρονο χορό.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης: «Μοιράσου το τραύμα, αλλιώς δεν θα φύγει»

Θέατρο / Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης: «Πώς να κάνεις το τραύμα, ουλή»

Με αφορμή τον ρόλο του ως ενός θύματος βιασμού που ζητά δικαίωση σε ένα «ναρκοθετημένο» δικαστήριο, o ηθοποιός μιλάει για τον τρόπο που προσέγγισε τη σεξουαλική βία σε μια παράσταση δύσκολη, αλλά και «μοιρασιάς».
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ντέπυ Γοργογιάννη: «Ο intimacy coordinator θα ενταχθεί και στη δική μας κουλτούρα»

Θέατρο / Πώς γυρίζουμε σήμερα μια σκηνή βιασμού;

Το θέατρο και ο κινηματογράφος διεθνώς επανεξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο στήνονται οι ερωτικές και βίαιες σκηνές: μέχρι ποιο σημείο μπορεί να εκτεθεί ένα σώμα; Η Ντέπυ Γοργογιάννη εξηγεί τον ρόλο του intimacy coordinator και τον τρόπο που τίθενται τα όρια.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Αγγελική Στελλάτου

Οι Αθηναίοι / Αγγελική Στελλάτου: «Έχει σημασία να μιλήσω για μένα;»

Το άστρο της ξεχώρισε δίπλα στον Δημήτρη Παπαιωάννου τα πρώτα χρόνια της Ομάδας Εδάφους. Μετά, διέγραψε τη δική της αταλάντευτη πορεία. Η Αγγελική Στελλάτου αφηγείται τη ζωή της στη LiFO, αν και πιστεύει ότι δεν «έχει σημασία να μιλάμε για εμάς σε έναν κόσμο όπου συμβαίνουν πράγματα τρομακτικά»
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ο Αντώνης Αντωνόπουλος διαβάζει την «Τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ» του Σάμιουελ Μπέκετ

Lifo Videos / Ο Αντώνης Αντωνόπουλος διαβάζει την «Τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ»

Σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του Σάμιουελ Μπέκετ, μια σπουδαία μελέτη για τη θνητότητα, τη δημιουργικότητα και τη μνήμη, ένας 69χρονος άνδρας κάθεται μόνος του στα γενέθλιά του και ακούει ηχογραφήσεις του παρελθόντος του.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ήρα Κατσούδα: «Ένα αστείο δεν μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο»

Θέατρο / Ήρα Κατσούδα: «Ένα αστείο δεν μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο»

Η stand up κωμικός μιλά για την ελευθερία που κρύβεται στις «άχρηστες σκέψεις», για τη θέση των γυναικών στην κωμωδία και για το πώς το γέλιο μπορεί να γίνει εργαλείο αυτογνωσίας, χωρίς να χάνει ποτέ τη χαρά του.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
«Kontakthof»: Το έργο της Pina Bausch στο Εθνικό Θέατρο με ελληνικό θίασο

Χορός / «Kontakthof»: Το έργο της Pina Bausch στο Εθνικό Θέατρο με ελληνικό θίασο

Το έργο-σταθμός της γυναίκας που ανανέωσε την τέχνη του χορού δεν σταμάτησε από τα '70s να συναρπάζει το κοινό και να παραμένει «νέο» και επίκαιρο. Αυτόν τον Δεκέμβριο το Pina Bausch Foundation αναβιώνει τo «Kontakthof» στο Εθνικό Θέατρο με Έλληνες ηθοποιούς. Η LiFO μπήκε στις πρόβες και μίλησε με τους βασικούς συντελεστές.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΕΠΕΞ Γιάννης Μπέζος

Οι Αθηναίοι / Γιάννης Μπέζος: «Ίσως είμαι λίγο παλιομοδίτης»

Δεν έκανε ποτέ διαχωρισμούς ανάμεσα στο εμπορικό και το ποιοτικό. Πιστεύει πως κάνει μια παράξενη και αιρετική δουλειά: να πείσει τον θεατή να ξεχάσει πως είναι ο Μπέζος που πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το θέατρο - και να τον ταξιδέψει σε έναν άλλο κόσμο. Είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τhis that keeps on – a personal archaeology –

Θέατρο / H ανασκαφή του Δημήτρη Παπαϊωάννου σε μια γη που έχει το σχήμα της καρδιάς

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου δημιούργησε ένα νέο πρότζεκτ κατόπιν ανάθεσης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης για τα σαράντα χρόνια από την ίδρυσή του, που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει σε μια και μοναδική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μεγάλες παραγωγές, γυναίκες στη σκηνοθεσία - Η θεατρική σεζόν ανοίγει δυναμικά

Θέατρο / Μεγάλες παραγωγές, γυναίκες στη σκηνοθεσία - Η θεατρική σεζόν ανοίγει δυναμικά

Διεθνείς σκηνοθέτες και σχήματα, δυνατά καστ, κλασικά και σύγχρονα έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων: Το φθινοπωρινό ρεπερτόριο των αθηναϊκών σκηνών το λες και φιλόδοξο.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ