Ξεχωριστά πρότζεκτ με ελληνικά μάρμαρα, φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες

Ξεχωριστά πρότζεκτ με ελληνικά μάρμαρα, φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες Facebook Twitter
0

Οι εντυπωσιακές πισίνες του Daios Cove

Η Stonetech Pools διαθέτει εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής επιχειλίων και πλακιδίων μαρμάρων για την εσωτερική και εξωτερική επένδυση σε πισίνες, ενώ όλα τα προϊόντα έχουν αντιολισθητική τεχνολογία και ακολουθούν τα πλέον αυστηρά παγκόσμια πρότυπα. Οι πισίνες του Daios Cove είναι ξεχωριστές, καθώς έχουν επενδυθεί με μάρμαρο Verde India με ειδικές κοπές. Τα μάρμαρα με πράσινο χρώμα προτιμώνται ιδιαίτερα, καθώς προσδίδουν έναν φυσικό και τροπικό τόνο στο αποτέλεσμα. Ακολουθώντας την παγκόσμια τάση στον γαστροτουρισμό, το ξενοδοχείο διαθέτει το Daios Cove Cuninary School, ένα πρότυπο σχολείο μαγειρικής που έχει φτιαχτεί με επιφάνειες της Stonetech Worktops, ειδικές για επαγγελματική χρήση.

Υψηλής αισθητικής υλικά για το Euphoria Retreat SPA-Hammam

Ξεχωριστά πρότζεκτ με ελληνικά μάρμαρα, φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες Facebook Twitter

Η υψηλή αισθητική του βραβευμένου και παγκοσμίου φήμης Euphoria Retreat στον Μυστρά είναι το αποτέλεσμα της σωστής επιλογής των μαρμάρων από τα λατομεία μας, καθώς και της επιτυχημένης επεξεργασίας των εφαρμογών μας. Το Hammam, το tepidarium και οι άλλοι χώροι ευεξίας πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές του έργου και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης στους επισκέπτες.

Καινοτόμα υλικά για μοναδικές κουζίνες

Ξεχωριστά πρότζεκτ με ελληνικά μάρμαρα, φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες Facebook Twitter

Ο masterchef Πάνος Ιωαννίδης επέλεξε για μία ακόμα φορά τις καινοτόμες επιφάνειες της Stonetech Worktops για την επένδυση του νέου γαστρονομικού στούντιό του OZ 37. Η επιλογή του υλικού NEOLITH έγινε με γνώμονα τα ποιοτικά και αισθητικά χαρακτηριστικά που έθετε το συγκεκριμένο έργο: ανθεκτικές στη θερμότητα και στη χάραξη επιφάνειες, μη απορροφητικές, που καθαρίζονται εύκολα και έχουν πιστοποίηση NSF για την επεξεργασία τροφίμων. 

Acro Suites - Πώς να ενώσεις αρχιτεκτονική και τοπίο

Ξεχωριστά πρότζεκτ με ελληνικά μάρμαρα, φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες Facebook Twitter

Το πρόσφατο ξενοδοχειακό έργο εντυπωσιάζει όχι μόνο χάρη στην τοποθεσία του και τον μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του αλλά και χάρη στα φυσικά υλικά που επιλέχθηκαν με προσοχή ώστε να επιτευχθεί η πλήρης εναρμόνιση του έργου με το παρθένο τοπίο και το στοιχείo της πέτρας. Έτσι βλέπουμε εξωτερικούς χώρους από μάρμαρο Sinai Pearl να γίνονται ένα με το περιβάλλον, σφυρήλατα μπάνια και ενσωματωμένο μαύρο μάρμαρο Damasta στους εσωτερικούς χώρους που μοιάζουν να βγαίνουν από το βουνό και άλλες μοναδικές επεξεργασίες τόσο στους κοινόχρηστους χώρους όσο και σε αυτούς των δωματίων.

Το στοιχείο του νερού στο Stella Island Resort

Ξεχωριστά πρότζεκτ με ελληνικά μάρμαρα, φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες Facebook Twitter

Το πολυτελές ξενοδοχείο περιβάλλεται από το στοιχείο του νερού, με τις πισίνες του να δημιουργούν μοναδικά νησάκια και μικρά lounges, ενώ τους εσωτερικούς χώρους κοσμούν εξαιρετικής ποιότητας και ομορφιάς φυσικά πετρώματα με ειδικές επεξεργασίες. Όγκοι σφυρηλατημένοι στο χέρι με τεχνική bookmatch από το λευκό ελληνικό μάρμαρο Ikarus, όνυχες, μασίφ μπανιέρες και νιπτήρες και πολλές άλλες εφαρμογές συνώνυμες της πολυτέλειας και του υψηλού design. 

Διαχρονική αισθητική στο Μουσείο Γουλανδρή

Ξεχωριστά πρότζεκτ με ελληνικά μάρμαρα, φυσικά πετρώματα και τεχνητές επιφάνειες Facebook Twitter

To restaurant-bar του Μουσείου Γουλανδρή στην Αθήνα έχει επενδυθεί με τις καινοτόμες επιφάνειες της Stonetech Worktops. Η εκτενής γκάμα χρωματικών επιλογών και υφών δίνει απεριόριστη ελευθερία στον σχεδιασμό, είτε πρόκειται για σύγχρονη είτε για πιο κλασική αισθητική. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, οι ιδιότητες και η ποιότητα των επιφανειών μας εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα.

_____________________

H Stonetech συμμετέχει στο ΑDM3/The Leisure Architecture Issue ως ΧΟΡΗΓΟΣ

H ειδική έκδοση Architecture Design Map: The Leisure Architecture Issue δωρεάν στο σπίτι σας με ένα κλικ.

Design
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ADM3/22: THE LEISURE ARCHITECTURE ISSUE

ADM3/22: THE LEISURE ARCHITECTURE ISSUE

Η νέα συνεργασία της LiFO με το archisearch.gr και την Design Ambassador παρουσιάζει τις καινούργιες τάσεις στον χώρο του design, της αρχιτεκτονικής, του real estate και του hospitality, ενημερώνει για την εξέλιξη των σημαντικών έργων ανάπτυξης και μας συστήνει μερικούς από τους πιο επιδραστικούς και αξιόλογους αρχιτέκτονες. Με την έκδοση The Leisure Architecture Issue χαρτογραφούμε το νέο τοπίο στον τουρισμό και την ανάπτυξη, υπό το πρίσμα της καλής ζωής, του τόπου, της επιχειρηματικότητας, του οράματος των thought leaders, αλλά και των επιχειρηματιών που πρωταγωνιστούν με έργα, ιδέες, καινοτόμες προτάσεις και στρατηγικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Myran, ο ναός του σκανδιναβικού design φέρνει στην Αθήνα το The Wrong Shop

Design / Το Myran φέρνει στην Αθήνα το μοναδικό design του Wrong Shop

Για δύο περίπου μήνες, το μεγαλύτερο μέρος της έκθεσης θα καταλάβουν τα έργα του Erwan Bouroullec, ενός από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους σχεδιαστές, ο οποίος μάλιστα θα παρευρεθεί σε αυτήν μαζί με τον Sebastian Wrong, ιδρυτή των The Wrong Shop και Established & Sons.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΚΕΒΕ

ADM4/SKG - Thessaloniki Issue / ΚΕΒΕ: Για έναν κόσμο δομικά καλύτερο

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ), συνεχίζοντας δυναμικά μια παράδοση σχεδόν 90 ετών στον κλάδο της κεραμοποιίας, παράγει και διαθέτει, εγχώρια και διεθνώς, μια ευρεία γκάμα παραδοσιακών και σύγχρονων δομικών κεραμικών προϊόντων που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της Ελλάδας και της λεκάνης της Μεσόγειου,
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ