Η Stonetech στην μεγάλη γιορτή της αρχιτεκτονικής - Χορηγός της ΕΣΩ 2022

Η Stonetech στην μεγάλη γιορτή της αρχιτεκτονικής - Χορηγός της ΕΣΩ 2022 Facebook Twitter
0

Η Stonetech έδωσε δυναμικό παρών στην ημερίδα ΕΣΩ 2022, την εκδήλωση που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής δημιουργικής σκηνής, και έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος θεσμός προβολής για τις τέχνες του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής και του design.


Η εκδήλωση συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό συμμετοχών από τον κλάδο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, ενώ οι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανέπτυξαν ιδέες και θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα, όπως η βιώσιμη ανάπτυξη και οι νέες διεθνείς τάσεις στον σχεδιασμό.

Η Stonetech στην μεγάλη γιορτή της αρχιτεκτονικής - Χορηγός της ΕΣΩ 2022 Facebook Twitter

Η Stonetech υποστήριξε μέσα από την χορηγία της την ΕΣΩ 2022, θέλοντας εμπράκτως να ενδυναμώσει και να χειροκροτήσει τη σημαντική αυτή εκδήλωση. Παράλληλα μέσα από την παρουσία της είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις premium υπηρεσίες της και τα ξεχωριστά προϊόντα που διαθέτει. Η παρουσία της Stonetech συγκέντρωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον με αρχιτέκτονες, εκπροσώπους από το χώρο της κατασκευής και του interior design και επαγγελματίες, να επισκέπτονται το περίπτερό της και να ενημερώνονται για την τεράστια γκάμα προϊόντων της εταιρείας.

Market news
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής ‘Skroutz Point’ στην Ελλάδα

Market news / Η Skroutz έφτασε τα 200 σημεία αυτόματης παραλαβής «Skroutz Point» στην Ελλάδα

Τα «Skroutz Point» απαντούν με επιτυχία στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών, καθώς έχουν εξυπηρετήσει από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους ως τώρα, περισσότερες από 150 χιλιάδες αποστολές
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Market news / Η Lidl Ελλάς στηρίζει τους πυρόπληκτους και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με τρόφιμα και νερό

Από την πρώτη στιγμή η εταιρεία και οι άνθρωποί της πρόσφεραν άμεση στήριξη στους Δήμους Πεντέλης, Παλλήνης και Δυτικής Λέσβου, ενώ έχουν δρομολογηθεί και δράσεις στήριξης των Δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Σουφλίου / Κοινότητα Δαδιάς.
THE LIFO TEAM
H 5η #UMImpactDay της UM

Market news / #UMImpactDay: Για 5η συνεχή χρονιά, οι εργαζόμενοι της UM προσφέρουν εθελοντικά σε κοινωνικές δράσεις

Οι UMers 50 χωρών, τουλάχιστον 100 αγορών και 120 γραφείων, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες τους, στην πρώτη δια ζώσης από το 2019, Impact Day.
THE LIFO TEAM
Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Market news / Η Polygreen εξαγοράζει την ΠΕΡΜΕ HELLAS

Με την κίνηση αυτή η Polygreen συμπληρώνει ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, αποκτώντας σημαντικό πλέον αποτύπωμα και στον τομέα των logistics, αλλά και υποδομές που περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις και εξοπλισμό αποκομιδής και μεταφοράς αποβλήτων.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ