ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2021 | 00:21

Χαλαρή φάση;

Είμαι κοπέλα 25 ετών και τον τελευταίο μήνα βγαίνω με έναν τύπο που έχω γνωρίσει (35 αυτός). Στα πρώτα ραντεβού ανέφερε ότι πρόσφατα σχετικά έληξε μια σχέση εξ αποστάσεως η οποία ήταν πολύ κουραστική, και τώρα θα ήθελε κάτι πιο χαλαρό. Να πω ότι βγαίνουμε 2-3 φορές την εβδομάδα αναλόγως κ των δουλειών μας, μιλάμε στο τηλέφωνο καθημερινά, δείχνει ενδιαφέρον και από μηνύματα, πηγαίνουμε βόλτες, για φαγητό, θέατρο κ άλλα. Είναι ιδιαίτερα περιποιητικος και στοργικός μαζί μου και κάθε φορά που βγαίνουμε ο χρόνος πετάει. Όλα αυτά δείχνουν Κάτι χαλαρό; τον θέλω άπειρα πολύ, όμως αυτό το περί χαλαρου με τρόμαξε.
5
 
 
 
 
σχόλια

Ναι ολα αυτα μου φαινονται πολυ χαλαρα και απολαυστικα. Θελει να σε γνωρισει και να περνατε καλα. Πες του οτι τον θελεις και μην κρυβεις αυτα που νιωθεις. Μην το χαλασεις με το να του ζητησεις να βαλετε ταμπελα σε ολο αυτο. Προς το παρον τουλαχιστον γιατι ειναι πολυ νωρις ακομα.

Σιγά καλέ, λες και μόλις βγήκε από πανάκριβο διαζύγιο με δράματα. Μια σχέση εξ αποστάσεως είχε πριν από σένα, μα πόσο πιο χαλαρό πια θέλει; Για μένα είναι ήδη λίγο κακό σημάδι που από την αρχή λένε "κάτι χαλαρό." Λες και φοβάται ότι αν δεν το διευκρινίσει, ας πούμε, εσύ μετά το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα τρέξεις για ιδέες νυφικών. Μου φαίνεται ότι σου το είπε για να τρενάρει τον ενθουσιασμό σου, γιατί ο ίδιος δεν τρελαίνεται κιόλας. ΟΚ, περνάτε ωραία, έχετε τι να πείτε, αλλά αν ήσουν το σούπερ μοντέλο που θα τον είχε στο φτύσιμο, τι ωραία που θα έτρεχε τότε. Αλίμονο, δεν λέω ότι πρέπει εσύ να υιοθετήσεις σάπια συμπεριφορά για να τον τεστάρεις, απλώς κράτα μικρό καλάθι. Κοίτα να περνάς καλά στα ραντεβού σας, απόλαυσε ό,τι έχετε και βλέπετε στην πορεία αν υπάρξει αμοιβαίο συναισθηματικό δέσιμο ή αν ο άλλος έχει κολλήματα που θα εμποδίσουν τη σχέση σου μαζί του.

Εφόσον από την αρχή είναι ξεκάθαρος μαζί σου, δεν βλέπω που είναι το κακό.

Μόνη σου, συνειδητά, επιλέγεις/θες να το συνεχίσεις και να βγαίνεις μαζί του. Οπότε αν φας τα μούτρα σου θα είναι καθαρά δικό σου φταίξιμο.

Θα δεις πως θα εξελιχθεί, να είσαι cool και να μην πιέζεις, ο χρόνος θα δείξει.