ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2021 | 23:35

Είμαι ανάμεσα σε 2

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε το βασικό, είμαι Θεσσαλονικιά που σπουδάζει Αθήνα εδώ και 2 έτη. Πριν 1 μήνα γνώρισα ένα παιδί 27 ετών, βγήκαμε μια φορά και πέρασα σούπερ μαζί του (είναι και πάρα πολύ ωραίος). Μέχρι που μου είπε ότι τον πήραν μισθοφορό στα πλοία και θα λείπει κάθε 4 μήνες. Αυτός μου είπε ότι γενικώς είναι συνηθισμένος στις σχέσεις εξ αποστάσεως, αλλά εγώ δεν έχω ξανακάνει σχέση πολύ σοβαρή και δε θέλω να κάνω από απόσταση. Στην τελευταία μου βραδινή έξοδο, βγήκαμε με κάτι φίλες και με πλησίασε ένα παιδί που είναι ο κλασικός nerd και μάλιστα, μου θύμισε τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη σα στυλάκι (σε πολύ πιο ωραίο βασικά). Και μου σκάει ότι σπουδάζει Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΕΜΠ! (Τυχαίο;) Γενικά, είναι το στυλ αγοριού που με γοητεύει, καλός μαθητής, ωραίος (καβαλάει και Χάρλει) και θα βγούμε την Τετάρτη (του έστειλα μήνυμα εγώ, ναι, γιατί έδωσε κιν και είπε ότι θα περιμένει). Σκέφτομαι όμως ότι αν μου αρέσει κι αυτός, με ποιο κριτήριο θα διαλέξω ; Ποιος πληροί τα κριτήρια για σχέση ; Πρώτη φορά βρίσκομαι ανάμεσα σε 2.
10
 
 
 
 
σχόλια

Εν τω μεταξύ ωραίος είναι κι ο Δασκαλάκης!

Μην μπαίνεις σε τεχνητά διλήμματα, η πραγματικότητα μετράει, δεν υπογράφουν λευκή επιταγή για το μέλλον.

Ο ένας θα είναι μακριά οπότε αυτομάτως περνάει στη λίστα αναμνήσεων. Καλά κάνεις και δε θες σχέση από απόσταση. Κοίτα με τον άλλον τι θα γίνει αν σου αρέσει πολύ. Το αν πληροί τις προϋποθέσεις, θα το δεις εν καιρώ, αν σε σέβεται και σε υπολογίζει στα σχέδιά του, αν περνάς καλά μαζί του, αν σου φέρεται όπως αρμόζει σε μια γυναίκα. Αν δε σου κάτσει με αυτόν που είστε κοντά βέβαια δεν πειράζει είσαι πολύ μικρή ακόμα.

Διαλέγεις τον τύπο που σπουδάζει ηλεκρολογος/νικος/μηχανολογος.
Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι για να τα καταλαβαίνει αυτά ,ότι είναι αρκετά έξυπνος,γεγονος που θα σου βγει ως πλεονέκτημα στη σχέση σου ,μαζι του.

Εξομ. ζητάς την ψήφο του κοινού; Ίσως ο ηλεκτρολόγος να κάνει τη ζωή σου πιο φωτεινή….! (Αν και μεταξύ μας ο χαρακτήρας μετράει όχι το τι σπουδάζει…)