Ένταση στη δίκη του ηθοποιού για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί

Ένταση στη δίκη του ηθοποιού για την υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. EUROKINISSI
1

Ένταση επικράτησε στη σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση βιασμού του 24χρονου οδηγού ταξί από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κατάθεση της αρραβωνιαστικιάς του 24χρονου οδηγού. «Ήρθε στο χώρο που βρίσκομαι, ήταν χάλια, υποβασταζόμενος από τον φίλο του. Μου είπε ότι ο πελάτης του έριξε κάτι, ότι βρέθηκαν σε ένα δασάκι έχασε τις αισθήσεις τους ότι ξύπνησε και το παντελόνι του ήταν ξεκούμπωτο ενώ είδε τον πελάτη να του χαϊδεύει τις ρώγες», υποστήριξε η ίδια. 

Στη συνέχεια περιέγραψε με λεπτομέρειες την στιγμή που ο σύντροφός της πληροφορήθηκε από τον ιατροδικαστή για τα ευρήματα που καταδείκνυαν ότι έχει βιασθεί. «Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος "τι κάνανε σε μένα", έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση. Αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει», πρόσθεσε η ίδια.

Σχετικά με την συμπεριφορά του συντρόφου της, ο οποίος δέχτηκε κατά τη διάρκεια της διαδρομής να τον κεράσει και καφέ ο πελάτης, η συμπεριφορά του οποίου ήδη του είχε φανεί περίεργη, η μάρτυρας ανέφερε: «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες. Έμοιαζε να έχει κενά μνήμης, αναρωτιόταν διαρκώς γιατί δεν θυμάται και τι του έριξε ο Καρκάς τον καφέ».

Πατέρας ηθοποιού: «Δεν είναι δυνατόν να έκανε τέτοιο πράγμα»

 

«Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις. Αισθάνονταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση» ανέφερε ο πατέρας του ηθοποιού. 

Σχολιάζοντας στην επίμαχη νύχτα στο αλσύλλιο πίσω από τη Γεωπονική είπε πως και τρίτο άτομο πλησίασε το ταξί και συνομίλησε με τον οδηγό και έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών που δεν κατάσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ που οδηγός ταξί ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος του έριξε ναρκωτική ουσία.

Τι κατέθεσε η ψυχολόγος που εξέτασε τον οδηγό ταξί

Ένταση προκλήθηκε στην αίθουσα και από την κατάθεση της ψυχολόγου που εξέτασε τον οδηγό ταξί, η οποία έκανε λόγο για «μετατραυματικό σοκ», ενώ λίγο αργότερα σκιαγράφησε το προφίλ του ηθοποιού, κάνοντας λόγο για προμελετημένη διαδικασία. Στο τέλος της εξέτασης της μάρτυρος, στην οποία επιδείχθηκαν ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice), υπήρξε ένταση μεταξύ κατηγορουμένου και θύματος όταν έγινε αναφορά σε ναρκωτικές ουσίες.

Καταγγελίες για ομοφοβικές συμπεριφορές και απειλές στη δίκη

Ομοφοβική επίθεση από τον οδηγό ταξιτζή κατήγγειλε ο Α.*, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στον κτίριο του Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση, όπως μετέδωσε το περιοδικό Antivirus.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε στο Antivirus: «Λίγο πριν τελειώσει η δίκη, εκεί που διακόπτει η έδρα, αποφασίζω να πάω στην τουαλέτα. Κατεβαίνοντας λοιπόν διασταυρώνομαι με αυτόν (σ.σ. τον ταξιτζή) και τη φίλη του, η οποία είχε καταθέσει πριν λίγη ώρα. Περνώντας από μπροστά του τον ακούω να με αποκαλεί 'πεταλούδα'. Δεν απαντάω και συνεχίζω προς την τουαλέτα. Τον ακούω να το λέει για ακόμη μια φορά. Τότε η φίλη του, του ζητά να σταματήσει ενώ ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: 'Άμα σε πετύχω έξω, θα σου δείξω εγώ'. Εγώ αποφάσισα να μη του δώσω σημασία. Μισή ώρα μετά κι αφού είχε λήξει η σημερινή εκδίκαση, βγαίνω έξω από την αίθουσα μιλώντας στο τηλέφωνο. Ο ίδιος βρισκόταν σε μια απόσταση 4 περίπου μέτρων από εμένα με μια παρέα ατόμων. Σε κάποια στιγμή κι ενώ τον έβλεπα να με κοιτάζει επίμονα, τον ακούω να μου λέει επιθετικά 'τι κοιτάζεις ρε;' και να με απειλεί λέγοντας 'σε έχω ξαναδεί εσένα, θα σου δείξω εγώ'. Η παρέα του πάλι του ζητούσε να σταματήσει. Φεύγοντας εγώ τον άκουσα να λέει ότι με έχει ξαναδεί».

Όπως δηλώνει ο Α. γνωρίζει κι άλλα άτομα που βρέθηκαν στον χώρο της δίκης και δέχθηκαν παρόμοια σχόλια και χλευασμούς από το συγκεκριμένο άτομο. Αναφορές για κακοποιητικές συμπεριφορές από τον κύκλο του οδηγού είχαν γίνει και την πρώτη ημέρα (25/11) που εκδικαζόταν η υπόθεση. Η δίκη συνεχίζεται στις 30 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από εφημερίδα Έθνος, avmag.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Αναρωτιέμαι, έπρεπε να τον εξέταςει ιατροδικαστής τον ταξιτζή, για να αντιληφθεί ότι βιάστηκε; Συγγνωμη αλλά μου φαίνεται παλαβό! Τότε το κατάλαβε και βγήκε ωρυόμενος!