Χαρίτσης: Χρυσοχοΐδης και Μητσοτάκης πολιτικά υπεύθυνοι για τον εξευτελισμό της οικογένειας Ινδαρέ

Χαρίτσης: Χρυσοχοΐδης και Μητσοτάκης πολιτικά υπεύθυνοι για τον εξευτελισμό της οικογένειας Ινδαρέ Facebook Twitter
2

Εκτεθειμένοι είναι ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υποστηρίζει ο Αλέξης Χαρίτσης, μετά την διαρροή των αποτελεσμάτων των εγκληματολογικών ερευνών στην κατάληψη Ματρόζου στο Κουκάκι.

«Τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών ερευνών στην κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι εκθέτουν πλήρως και ανεπανόρθωτα τον κ. Χρυσοχοΐδη, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Και την ίδια στιγμή, εκθέτουν και την πλειονότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που έσπευσαν να υιοθετήσουν τους ισχυρισμούς του συγκεκριμένου υπουργού, αγνοώντας επιδεικτικά όλες τις μαρτυρίες των θυμάτων της αστυνομικής επίθεσης και των περίοικων» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Σημειώνει πως «τα ψεύδη περί δήθεν συμμετοχής των υιών του κ. Ινδαρέ στη συγκεκριμένη κατάληψη, που διέσπειρε το γραφείο τύπου του υπουργού με επίσημα δελτία τύπου προκειμένου να δικαιολογήσει τις αθλιότητες των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στο σπίτι του σκηνοθέτη, κατέρρευσαν με πάταγο» και προσθέτει ότι η έρευνα της αρμόδιας υπηρεσίας δεν εντόπισε DNA των υιών του σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ στον χώρο της κατάληψης.

Καταληκτικά, ο κ. Χαρίτσης αναφέρει ότι «τόσο ο κ. Χρυσοχοΐδης όσο και ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι στηρίζει πλήρως τον υπουργό του, είναι πλέον υποχρεωμένοι να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις» και τονίζει: «Οφείλουν να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη για τον εξευτελισμό ανυποψίαστων ανθρώπων και για την καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αν έχουμε πληροφορηθεί σωστά - αναφέρεται στο προηγούμενο σχετικό άρθρο της "Λ" -, η "διαρροή" έγινε μέσω ΣΚΑΪ, αλλά η ΕΛΑΣ το διαψεύδει.Ο ΣΥΡΙΖΑ, βασιζόμενος λοιπόν στο "βοθροκάναλο" ΜΟΝΟ, κατηγορεί τους Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη σαν πολιτικά υπεύθυνους "για τον εξευτελισμό της οικογένειας Ινδαρέ". Όταν συμφέρει, ο ΣΚΑΪ είναι σοβαρό και αξιόπιστο κανάλι.Και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για διάφορους σχολιαστές που τοποθετήθηκαν ΑΜΕΣΑ...Να δούμε αφενός τι θα πει ο ΣΚΑΪ στο δελτίο των 19.50'Και αφ' ετέρου, να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και μετά θα βγάλουμε συμπέρασμα.
Ξεφτίλας πολιτικός όποιος μιλάει ως τζάμπα μάγκας με αυτόν τον τρόπο. Κάποτε οι εκπρόσωποί μας πρέπει να μάθουν ως πολιτικά όντα και όχι ως οπαδοί.Αμε στο καλό επιτέλους.