Η ΕΡΤ βραβεύει Διακογιάννη, Κωστάλα και Πετρίδη

Η ΕΡΤ βραβεύει Διακογιάννη, Κωστάλα και Πετρίδη Facebook Twitter
1

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση βραβεύει τρεις μεγάλες προσωπικότητες της ελληνικής τηλεόρασης, τους Γιάννη Διακογιάννη, Αλέξη Κωστάλα και Γιάννη Πετρίδη, για την πλούσια παρακαταθήκη τους στην ιστορία της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Γιάννης Διακογιάννης, ο Αλέξης Κωστάλας και ο Γιάννης Πετρίδης θα βραβευθούν για την πολύχρονη προσφορά τους στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση και τους πολίτες, στο πλαίσιο της καθιερωμένης Χριστουγεννιάτικης Συναυλίας των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:30».

Τη σχετική πρωτοβουλία έλαβε η νέα Διοίκηση της ΕΡΤ θεσπίζοντας από φέτος τη βράβευση προσωπικοτήτων που διαχρονικά στήριξαν τη δημόσια Ραδιοτηλεόραση και άφησαν ή και αφήνουν ακόμη και σήμερα με τον επαγγελματισμό και το ήθος τους μία πολύτιμη παρακαταθήκη στην ιστορία της ΕΡΤ.


Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού, θα παρουσιάσουν έργα των Palestrina, Tchaikovsky, Verdi, Bruckner, Orban κ.ά με σολίστ τους Μυρσίνη Μαργαρίτη (σοπράνο), Νάντια Κοντογεώργη (μέτζο σοπράνο), Γιάννη Καλύβα (τενόρο) και Γιώργο Παπαδημητρίου (μπασοβαρύτονο).

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

TV & Media / Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Ο θρύλος της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ήθελε να περάσει τα χρόνια της συνταξιοδότησής του δωρίζοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 9 δισ. δολάρια του και ταξιδεύοντας με το γιοτ του. Αντί γι’ αυτό, βρίσκεται, στα 82 του, παγιδευμένος σε μια εκρηκτική μάχη με έναν πρώην σύντροφο που είναι μισό αιώνα νεότερός του.
LIFO NEWSROOM
Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

TV & Media / Η Τέιλορ Σουίφτ ξεχωρίζει πέντε σημεία από το love story της με τον Τράβις Κέλσι 

Η εμφάνισή της στο podcast του συντρόφου της ήταν έκπληξη για τους φαν της, όμως πέρα από το νέο της άλμπουμ και τη μουσική της, η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε - για πρώτη φορά - και για τη σχέση της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Η ΕΡΤ βραβεύει Διακογιάννη, Κωστάλα και Πετρίδη" Πηγή: www.lifo.grΕυτυχώς τους θυμήθηκαν πριν να είναι πολύ αργά.Για εμένα, οι Διακογιάννης και Πετρίδης αξεπέραστες κορυφές.