Ισπανία: Ομαδικός βιασμός 20χρονης από τη Νορβηγία - Συνελήφθησαν πέντε νεαροί Γάλλοι

Ισπανία: Ομαδικός βιασμός 20χρονης από τη Νορβηγία - Συνελήφθησαν πέντε νεαροί Γάλλοι Facebook Twitter
4

Πέντε Γάλλοι συνελήφθησαν σήμερα στην Ισπανία, καθώς θεωρούνται ύποπτοι για τον ομαδικό βιασμό μιας 20χρονης Νορβηγίδας στο παραθαλάσσιο θέρετρο Μπενιδρόμ (νοτιοανατολικά), ανακοίνωσε η ισπανική αστυνομία.

Η γυναίκα κατήγγειλε στους ερευνητές ότι οι νεαροί Γάλλοι την προσέγγισαν μέσω social media, προτού συναντηθεί μαζί τους έχοντας παρέα μια φίλη της. Στη συνέχεια, έμεινε μόνη της με εκείνους στο εξοχικό που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους, όπου τη βίασαν.

Οι δύο φίλες από τη Νορβηγία μπόρεσαν να δώσουν στις αρχές στοιχεία για την ταυτότητα των πέντε Γάλλων, ηλικίας 18-19 ετών, χάρη στα προφίλ τους στα social media.

Ένας Γάλλος αστυνομικός πήρε μέρος στην επιχείρηση των αρχών που οδήγησε στη σύλληψη των υπόπτων σήμερα το πρωί, προτού εκείνοι αναχωρήσουν για τη Γαλλία, εξήγησε η ισπανική αστυνομία.

Ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση με τον τίτλο «Μια νέα αγέλη», αναφερόμενα στον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού 18 ετών από πέντε Ισπανούς στην Παμπλόνα (βόρεια Ισπανία) το 2016.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM
Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ας περιμένουμε λίγο πριν βγάλουμε πόρισμα γιατί μπορεί πολύ απλά να είναι πάλι υπόθεση ψεύτικης καταγγελίας όπως στην Κύπρο με την Αγγλίδα και τους Ισραηλινούς.