Σεισμός

Κρήτη: Τουρίστας δάγκωσε καταστηματάρχη στο μάτι επειδή δεν του έκαναν έκπτωση

Κρήτη: Τουρίστας δάγκωσε καταστηματάρχη στο μάτι επειδή δεν του έκαναν έκπτωση Facebook Twitter
2

Ένας Ρώσος τουρίστας δάγκωσε στο μάτι έναν 44χρονο καταστηματάρχη στη Χερσόνησο της Κρήτης, με την αιτία της βιαιοπραγίας να είναι πως δεν μπόρεσε να αγοράσει μια μπλούζα με έκπτωση. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στον παραλιακό δρόμο της Χερσονήσου, ενώ παρόντες ήταν δεκάδες περαστικοί. 

Ο καταστηματάρχης, ονόματι Δημήτρης και η σύζυγος του, η Μαρία, περιέγραψαν το περιστατικό στην τοπική εφημερίδα. Η Μαρία εξυπηρετούσε πελάτες όταν ξαφνικά μπήκε ο 33χρονος Ρώσος στο κατάστημα παρέα με ένα φιλικό του ζευγάρι. Με εμφανή νευρικότητα ο 33χρονος ζήτησε να αγοράσει μία μπλούζα με 5 ευρώ, μιλώντας λίγο ρώσικα και λίγο αγγλικά. 

Η ιδιοκτήτρια αντιλαμβανόμενη την προβληματική συμπεριφορά του Ρώσου τον πλησίασε, του εξήγησε ότι δεν έχουν εκπτώσεις και ότι δεν πουλούν μπλούζες με πέντε ευρώ και τον οδήγησε μέχρι το πλατύσκαλο της εξόδου, υποδεικνύοντας του κάποια άλλα μαγαζιά στα οποία μπορούσε ενδεχομένως να βρει αυτό που ζητούσε.

Ο Ρώσος εκνευρισμένος μπήκε ξανά στο κατάστημα, επιμένοντας να αγοράσει μπλούζα με πέντε ευρώ. Φέρεται μάλιστα από τα νεύρα του να έφτυσε τα ρούχα του μαγαζιού. Το ζευγάρι που ήταν μαζί του τον προέτρεψε να φύγουν, αλλά εκείνος επέμενε, προκαλώντας τα βλέμματα όλων με τη συμπεριφορά του. Τότε ο 44χρονος Δημήτρης, σύζυγος της ιδιοκτήτριας, κινητοποιήθηκε και ζήτησε από τον Ρώσο να βγει έξω. Δεν πρόλαβε να γυρίσει την πλάτη για να μπει στο κατάστημα και τότε ένιωσε κάποιον πίσω του.

Αντιλαμβανόμενος ότι είχε σκοπό να τον χτυπήσει, τον «αγκάλιασε» ενστικτωδώς με τα χέρια για να τον συγκρατήσει. Ο σωματώδης Ρώσος τον έριξε κάτω και έπεσε πάνω του, δαγκώνοντας τον στο μάτι. «Εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ακριβώς που με είχε δαγκώσει. Είχε μουδιάσει το πρόσωπό μου. Θυμάμαι μόνο ότι φώναζα σε αυτούς που έτρεξαν να μας χωρίσουν, να μην με τραβήξουν απότομα γιατί δεν ήξερα τι θα έμενε στα δόντια του», λέει. 

O καταστηματάρχης  χρειάστηκε να υποβληθεί σε εσωτερικά ράμματα, έχει αποκολληθεί τμήμα του δέρματος από το κάτω μέρος του βλεφάρου και βρίσκεται υπό καθεστώς ισχυρότατων αντιβιώσεων αφού υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών από μόλυνση. «Οι γιατροί μου είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να με δάγκωνε σκύλος παρά άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.

Ο 33χρονος Ρώσος συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την Τρίτη ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, αλλά η διαδικασία διακόπηκε καθώς δεν υπήρχε μεταφραστής. 

Ελλάδα
2

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια