Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου παραιτήθηκε από βουλευτής

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου παραιτήθηκε από βουλευτής Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
1

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπέβαλλε την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα, με επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. 

Η κυρία Ασημακοπούλου, που είναι υποψήφια με τη Νέας Δημοκρατίας για τις προσεχείς ευρωεκλογές, δεν θέλησε να κάνει χρήση της τροπολογίας της κυβέρνησης, που αίρει το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υποψηφίου ευρωβουλευτή.

Η βουλευτής της Β' Αθηνών είναι το δεύτερο μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που παραιτείται σήμερα, μετά τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, βουλευτή και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Πρώτος αναπληρωματικός, για τη θέση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι ο Αργύρης Ντινόπουλος, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα πάρει την έδρα, ενώ επόμενη στη σειρά είναι η Ζωή Ράπτη. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μιλάμε για την γυναίκα που με απίστευτη εμμονή (μουχε κάνει εντύπωση) υπερασπίζονταν τον παιδεραστή Γεωργιάδη. Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του στην δίκη (κατα τα άλλα η ΝΔ, ο Μητσοτάκης ενοχλήθηκε που η Κυβέρνηση είπε ότι απέκτησε πολιτική διάσταση η υπόθεση ενώ η ΝΔ τον κάλυπτε και ο Αρχηγός είχε μάθει τα καμώματα του και του είπε να ησυχάσει λίγο ώσπου να ξεχαστεί το θέμα). Υπενθυμίζω πως μπορεί να μην μπήκε φυλακή γιατί πήρε αναστολή (μπα όχι δεν δέχθηκαν επιρροή από πουθενά οι δικαστές) αλλά κρίθηκε ΈΝΟΧΟΣ για όλα! Και στην Μολδαβία οι υπόλοιποι καταδικάστηκαν σε πολύ βαριές φυλακίσεις καθώς δεν είχαν τα μέσα του Γεωργιάδη. Λίγες ημέρες νωρίτερα την είχα δει σε κανάλι όπου ο Φαήλος (όχι πως τον στηρίζω αλλά ειχε δίκιο εκεί) την ρωτούσε επίμονα για το θέμα αυτό και ότι είναι ντροπή και έπρεπε η ΝΔ ναχε κόψει σχέσεις άμεσα με αυτόν. Εκείνη τα είχε χάσει και είχε νευριάσει για τα καλά παίζοντας το ηθική και πόσο ντροπή είναι να τον λασπολογούν έτσι. 15 φορές είπε πως είναι όλα σκευωρία και θα έπρεπε να μην μιλάει κανείς εφόσον δεν μίλησε η Δικαιοσύνη. Τελικά μίλησε και είπε είναι ένοχος. Η Ασημακοπούλου ούτε μηλιά δεν έβγαλε έκτοτε για αυτή την εξέλιξη. Ο Γεωργιάδης δε, ένιωσε προσβολή και θα κάνει έφεση!Κρίμα, θεωρούνταν απ τα σοβαρά στελέχη εκείνη αλλά εδώ κ κάνα έτος δεν μας τα λεει καλά. Και τώρα δεν έκανε χρήση του ασυμβίβαστου μην δείξει απληστία. Αν σώζει την εκλογή της, καλώς. Το ποιόν το μάθαμε όμως.