O Παναγιώτης Γιαννάκης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές; - Οι τελευταίες πληροφορίες

O Παναγιώτης Γιαννάκης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές; - Οι τελευταίες πληροφορίες Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές όπως λένε οι πληροφορίες από τις κομματικές πηγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Έθνος», η απόφαση είναι «ειλημμένη».

Αν επαληθευθεί το ρεπορτάζ, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ, ως παίκτης αλλά και ως προπονητής, θα διεκδικήσει την ψήφο των Ελλήνων για την είσοδό του στο ευρωκοινοβούλιο. 

Υπενθυμίζεται πως το Νοέμβριο υπήρξε έντονη φημολογία για περί υποψηφιότητας Γιαννάκη στον δήμο Αθηναίων με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ο ίδιος είχε διαψεύσει.

Το τελευταίο διάστημα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε σταματήσει να ασχολείται με την προπονητική.

O Παναγιώτης Γιαννάκης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές; - Οι τελευταίες πληροφορίες Facebook Twitter
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στη χρυσή στιγμή του μπάσκετ το 1987

Τον Ιούνιο 2012 ανέλαβε προπονητής της γαλλικής Λιμόζ, όπου παρέμεινε μόνο για μία σεζόν ενώ τον Απρίλιο του 2013 ανέλαβε την εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών της Κίνας, με συμβόλαιο τριετούς διαρκείας, αλλά αποχώρησε το 2014 από τον πάγκο.

Στις 7 Ιουλίου του 2017 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Άρη, από τον οποίο επίσης αποχώρησε τον Μάρτιο του 2018..

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων.

Ως αθλητής κατέκτησε 7 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 7 Κύπελλα, 1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ ήταν και μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Ως προπονητής κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ του 2005, το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2006.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές όπως λένε οι πληροφορίες από τις κομματικές πηγές Πηγή: www.lifo.grΓια αυτό λέμε ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ και μετά όλοι οι υπόλοιποι...Ο γκανγκστερ δεν θα έμπαινε ποτέ σε κόμμα.Στο παρελθόν όσοι τον προσεγγίσανε, πήγανε στον αγύριστο μαζί με τους υπόλοιπους γυμνοσάλιαγκες...Σπάνιο είδος Έλληνα, άριστος επαγγελματίας χωρίς ίχνος ψωνισμού, σε καιρούς όπου την είχε ακούσει και ο τελευταίος τσομπάνης. Ααα ρε Νίκο θεέ!
είναι καλά τα λεφτά, 14.000 το μήνα αν θυμάμαι καλά.και για τον σύριζα είναι καλό να έχει κόσμο από διάφορα μπλοκ μίπως πάρει κανένα ψηφαλάκι.οπότε είναι win win για τους δύο αυτούς.δυστηχώς όμως είναι πολύ μακριά από triple win (το 3ο θα ήταν για τους πολίτες και την ελλάδα, αν υπήρχε η προοπτική να οφεληθούν μέσα από μια τέτοια συνεργασία)