Τσέχοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία στη Λήμνο

Τσέχοι συνελήφθησαν για κατασκοπεία στη Λήμνο Facebook Twitter
2

Δύο Τσέχοι συνελήφθησαν στην Λήμνο, την ώρα που φωτογράφιζαν στρατόπεδο. Κατά τον έλεγχο που έγινε στην κάμερα και τη φωτογραφική τους μηχανή διαπιστώθηκε ότι οι δύο Τσέχοι ηλικίας 28 και 33 ετών, είχαν φωτογραφίσει στρατόπεδα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο νησί.

Οι ίδιοι είπαν ότι εργάζονται στην τσέχικη εταιρία παραγωγής video games, Bohemia Interactive και ότι σκοπός των φωτογραφήσεων και βιντεοσκοπήσεων τους, ήταν να εμπλουτίσουν τα γραφικά του παιχνιδιού «Arma 3» που διαδραματίζεται στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς

Ελλάδα / Εξαφάνιση 16χρονης: «Πάτε να μας κατηγορήσετε για κάτι;» - Νέες αποκαλύψεις για τους γονείς της

«Την είχε κουρέψει ο μπαμπάς της σαν αγόρι, επειδή του ζήτησε να πάει κομμωτήριο», «Δεν είχε τίποτα το κινητό της, δεν την άφηνε να έχει Instagram» καταγγέλλουν συμμαθήτριες της 16χρονης
THE LIFO TEAM