Μεθυσμένος ιερέας δάγκωσε αστυνομικό

Μεθυσμένος ιερέας δάγκωσε αστυνομικό Facebook Twitter
1

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου οδηγήθηκε το μεσημέρι ένας ιερέας, κατηγορούμενος για απειλή, εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και σωματική βλάβη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό cretalive.gr, είχε εντοπιστεί από την αστυνομία το βράδυ της Κυριακής, ενώ οδηγούσε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα κεντρικού δρόμου του Ηρακλείου. 

Αξιωματικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν κάποιος συγγενής του ιερέα κατέφτασε στο μέγαρο για να τον παραλάβει, μετά την βεβαίωση των παραβάσεων, ο κληρικός δάγκωσε έναν αστυνομικό και χτύπησε έναν ακόμη. 


Ο ιερωμένος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για αύριο.

Με πληροφορίες από Cretalive.gr

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια