Μοτοσικλετιστής πάτησε το φρένο του αντιπάλου του σε επίσημους αγώνες - ΒΙΝΤΕΟ

Μοτοσικλετιστής πάτησε το φρένο του αντιπάλου του σε επίσημους αγώνες - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
1

Ο Ρομάνο Φενάτι αποκλείστηκε από τον αγώνα του Moto2 στο Μισάνο της Ιταλίας για «ανεύθυνη οδήγηση», όταν επιχείρησε να φρενάρει τη μηχανή ενός αντιπάλου του για να τον προσπεράσει. 

Ενώ ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη, ο επαγγελματίας μοτοσικλετιστής πλεύρισε τη μηχανή του Στέφανο Μάντσι και πάτησε το φρένο του αντιπάλου του, για να του ανακόψει την ταχύτητα. 

Οι δύο αναβάτες κινούνταν παράλληλα σε ένα ευθύ τμήμα της διαδρομής και ο αιφνιδιασμένος Μάντσι κινδύνευσε να πέσει από τη μηχανή του. 

Το 2016, ο Φενάτι είχε αποδεσμευθεί από το πρόγραμμα VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι εξαιτίας της συμπεριφοράς του, αφού είχε επιδείξει «αδιαφορία για τους κανόνες της ομάδας». 

Αλλά και ακόμα παλιότερα, το 2015, είχε επανειλημμένως επιχειρήσει να σβήσει τις μηχανές των αντιπάλων του κατά τη διάρκεια γύρων προετοιμασίας. 

Ο παλαίμαχος αναβάτης του MotoGP Κόλιν Έντουάρντς σχολίασε πως ο Φενάτι έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του αντιπάλου του. 

«Είναι απίστευτο, με κοροϊδεύετε; Σε αυτό το σημείο του λες "πήγαινε μάζεψε τα πράγματά σου και τα λέμε του χρόνου". Είναι γελοίο». 

 

Με πληροφορίες από Independent

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: Οι περιορισμοί που θέτουμε στον εαυτό μας, είναι μόνο στο μυαλό μας

Ο Νίκος Παπαγγελής, παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας, μιλά για τις διακρίσεις που έχει δεχθεί από τότε που ακρωτηριάστηκε το πόδι του σε ηλικία 14 ετών, δίνει ξεκάθαρο μήνυμα κατά των διακρίσεων και ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με την έμπρακτη στήριξη της Visa.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
WTF??? Αυτο μπορει να ειναι και αποπειρα ανθρωποκτονιας στις ταχυτητες που ανταπτυσσονται. Τι σκ@τα ειχε στο μυαλο του;Οτιδηποτε λιγοτερο απο εφ'ορου ζωης αποκλεισμος ειναι εγκληματικο.