Σχεδόν 300 άτομα συνέλαβε μόνο χθες βράδυ η Αστυνομία - Γιατί έγινε τόσο μεγάλη εξόρμηση

Σχεδόν 300 άτομα συνέλαβε μόνο χθες βράδυ η Αστυνομία - Γιατί έγινε τόσο μεγάλη εξόρμηση Facebook Twitter
4

Μπαράζ αστυνομικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα είχαμε χθες το βράδυ καθώς εγκαινιάστηκε το νέο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ και με αποτέλεσμα να γίνουν σχεδόν 300 συλλήψεις.

Συγκεκριμένα το νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικότητας, που στοχεύει ταυτόχρονα στη συστηματική παρουσία της αστυνομίας σε όλη την επικράτεια και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ξεκίνησε  χτες από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, με εντολή του αρχηγού, αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου, προς όλες τις Γενικές Αστυνομικές Περιφέρειες της χώρας.

Σύμφωνα με την εντολή και το νέο σχέδιο, κατά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται συντονισμένες αστυνομικές εξορμήσεις, ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα, με την εποπτεία του Αρχηγείου.

Όμως, αντίθετα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, που προέβλεπαν ελέγχους από τις κατά τόπους διευθύνσεις ανεξάρτητα, τώρα οι επιχειρήσεις θα διοργανώνονται σε κεντρικό επίπεδο, θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ των αστυνομικών διευθύνσεων, ενώ ενδέχεται να βγαίνουν αστυνομικές περιπολίες μικτές, (ασφάλεια, τάξη, τροχαία), με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής.

Ανάλογη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ συγκροτήθηκαν ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα συνεργεία με 1.202 αστυνομικούς και 462 οχήματα, που πραγματοποίησαν έλεγχους σε συνολικά 9.010 άτομα και 5.930 οχήματα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν 2.826 παραβάσεις και συνελήφθησαν 295 άτομα.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους, με τη μορφή των αστυνομικών εξορμήσεων, και για το λόγο αυτό το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα, ενώ τα αποτελέσματα θα αξιολογούνται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Η ανακοίνωση στο facebook του νεαρού αθλητήhttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=2013404952074627&set=a.156314057783735&type=3 και η αρχική πηγή της είδησηςhttps://www.notia.gr/2018/09/lagonisi-eklepsan-to-podilato-toy-18chronoy-protathliti-amea-nikoy-papaggeli/
https://www.nou-pou.gr/newsroom/ntropi-eklepsan-to-podilato-tou-18chronou-protathliti-amea-nikou-papangeli/Το ποστάρω εδώ γιατί τον είχα πετύχει τις προηγούμενες ημέρες ενώ περίμενα στο πρώην δημαρχείο της Βουλιαγμένης, είδα λοιπόν από μακριά στο δρόμο να έρχεται ένας ποδηλάτης με μπλε στολή αλλά να κάνει πετάλ κάπως περίεργα. Πλησιάζοντάς με είδα πως έκανε πετάλ μόνο με το ένα πόδι κατόπιν έψαξα στο internet να βρώ ποιος ήταν και δυστυχώς εμφανίστηκε η παραπάνω κλοπή. Κρίμα, καλή δύναμη και εύχομαι να βρεθεί τρόπος μέσω δωρεών ώστε να αντικατασταθεί το ποδήλατο του νεαρού αθλητή ΑΜΕΑ.