Τόσκας: «Ιδεολογικό μωρό» που μπουσουλάει ο Ρουβίκωνας

Τόσκας: «Ιδεολογικό μωρό» που μπουσουλάει ο Ρουβίκωνας Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

«Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει» χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

 

Όσον αφορά στην παραβατικότητα, ο Ρουβίκωνας «είναι μικρό ποσοστό του όλου προβλήματος» ενώ επεσήμανε, ότι οι περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη δράση του Ρουβικώνα και των μικρών αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης, μιλώντας στον ANT1.

Πρέπει να δούμε ποιοι ωφελούνται, κι αυτοί δεν είμαστε εμείς, πρόσθεσε.

Επίσης ο κ. Τόσκας μίλησε για «ακτιβιστική δράση», αλλά και «παράνομες πράξεις», ενώ για τη δεύτερη περίπτωση, έχουν υπάρξει αρκετές συλλήψεις, είπε.

Μίλησε επιπλέον για «παραμυθάκι» με αφορμή τις αναφορές ότι δεν έχουν εντολές οι αστυνομικοί από την πολιτική και φυσική ηγεσία, ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «αφαιρέσαμε 800 αστυνομικούς από τη φύλαξη προσώπων».

Ο κ. Τόσκας επιτέθηκε και στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι «έχει κάνει μεγάλα λάθη και στην προηγούμενη κυβέρνηση με την υιοθέτηση κάποιων αντιλήψεων ακραίων ακροδεξιών».

«Αν πάμε στο σήμερα, αντιλήψεις που οδήγησαν σε συμμαχικές ενέργειες όπως έγινε με τις διαδηλώσεις στη Λέσβο και σε άλλες περιπτώσεις, οδηγούν σε λάθος δρόμο.

Όποιος στρώνει το χαλί σε κάποιες παρέες μετά μην παραξενεύεται αν αυτό το χαλί το πατήσουν αυτές οι παρέες και κυριαρχήσουν σε κάποιες περιπτώσεις» πρόσθεσε.

«Εδώ θα πρέπει να δούμε το θέμα ασφάλειας με σύνεση και να δούμε το συνολικό θέμα ασφάλειας. Αν υπήρχε θέμα ασφάλειας θα περπατούσαν Μακρόν και Κάρολος αμέριμνοι στο κέντρο της Αθήνας;» τόνισε ο κ. Τόσκας.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM