Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον 5χρονο γιο της για μανικιούρ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον 5χρονο γιο της για μανικιούρ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν Facebook Twitter
15

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον πέντε ετών γιο της να κάνει μανικιούρ όπως εκείνη, δημοσίευσε φωτογραφίες από την κοινή τους δραστηριότητα στο λογαριασμό της στο Instagram, αλλά οι εικόνες προκάλεσαν έντονες και αμφιλεγόμενες αντιδράσεις.

Οι φωτογραφίες της ηθοποιού πυροδότησαν εκ νέου τη συζήτηση γύρω από τα στερεότυπα για τα δύο φύλα και παρόλο που πολλοί την κατέκριναν επειδή «υπέβαλε» τον γιο της σε κάτι «γυναικείο», στην συντριπτική τους πλειονότητα οι χρήστες χάρηκαν με την πρωτοβουλία της. 

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον 5χρονο γιο της για μανικιούρ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν Facebook Twitter
Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον 5χρονο γιο της για μανικιούρ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν Facebook Twitter
Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον 5χρονο γιο της για μανικιούρ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν Facebook Twitter

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ δεν είναι η πρώτη διάσημη που μιλά ανοικτά για τους ρόλους των δύο φύλων και τα ενθαρρύνει να κάνουν κάτι φαινομενικά «αντισυμβατικό».

Στο παρελθόν η Adele έχει φωτογραφηθεί μαζί με τον γιο της να φορά ένα κοστούμι πριγκίπισσας της Disney. «Ανυπομονώ να δω ποιοι θα είναι οι καλύτεροί του φίλοι, το κορίτσι του ή το αγόρι του... Ό,τι κι αν θέλει να κάνει ή να είναι το παιδί μου, εγώ πάντα θα το στηρίζω», είχε πει τότε η τραγουδίστρια. 

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον 5χρονο γιο της για μανικιούρ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν Facebook Twitter

Κάτι παρόμοιο είναι κάνει και ο Γουίλ Σμιθ όταν ο gender fluid γιος του Jaden δέχθηκε έντονο τρολάρισμα κάποια στιγμή στο ίντερνετ επειδή φορούσε τύπου γυναικεία ρούχα, σχολιάζοντας πως το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει στα παιδιά του είναι «η ελευθερία να γίνουν αυτό που θέλουν». 

Η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ πήγε τον 5χρονο γιο της για μανικιούρ και οι θαυμαστές της διχάστηκαν Facebook Twitter
Πολιτισμός
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM