Βρέθηκε αυτός που έδωσε την εργασία της μαζικής αντιγραφής 106 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Βρέθηκε αυτός που έδωσε την εργασία της μαζικής αντιγραφής 106 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών Facebook Twitter
8

Μάλλον αναμενόμενη ήταν η εξέλιξη για το πρωτοφανές μαζικό «σκονάκι» στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Υπαίτιος είναι τελικά ένας φοιτητής ο οποίος συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόλης, το οποίο εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες. Η είδηση για την κατάθεση της ίδιας εργασίας από 106 φοιτητές έκανε το γύρο της Ελλάδας και προκάλεσε πολιτικές τριβές μετά την απόφαση της ΔΑΠ να ζητήσει να μην τιμωρηθούν οι αντιγραφείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ειδήσεις», η ταυτότητα του φοιτητή φαίνεται ότι αποκαλύφθηκε από τις «απολογίες» των συμφοιτητών του, οι οποίοι κατέθεσαν για το περιστατικό στη γενική συνέλευση του τμήματος και κατέθεσαν εγγράφως από πού είχαν προμηθευτεί την επίμαχη εργασία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σύμφωνα με το πόρισμα του τμήματος του πανεπιστημίου για το θλιβερό περιστατικό, ο συντάκτης της εργασίας πούλησε το πόνημά του, αρχικά σε 20 άτομα για την τιμή των 100 ευρώ έκαστος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, καθώς το φαινόμενο πήρε μαζικές διαστάσεις, οι διορθωτές διαπίστωσαν την αντιγραφή και η έρευνα οδήγησε στον «εγκέφαλο».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι πλέον η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον συγκεκριμένο φοιτητή, ο οποίος κινδυνεύει από αποκλεισμό για τρεις περιόδους από εξεταστικές μέχρι και την οριστική διαγραφή του.

Μ πληροφορίες από εφημερίδα Ειδήσεις/ thebest.gr

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM