Βρέθηκε αυτός που έδωσε την εργασία της μαζικής αντιγραφής 106 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Βρέθηκε αυτός που έδωσε την εργασία της μαζικής αντιγραφής 106 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πατρών Facebook Twitter
8

Μάλλον αναμενόμενη ήταν η εξέλιξη για το πρωτοφανές μαζικό «σκονάκι» στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Υπαίτιος είναι τελικά ένας φοιτητής ο οποίος συνεργάζεται με φροντιστήριο της πόλης, το οποίο εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες. Η είδηση για την κατάθεση της ίδιας εργασίας από 106 φοιτητές έκανε το γύρο της Ελλάδας και προκάλεσε πολιτικές τριβές μετά την απόφαση της ΔΑΠ να ζητήσει να μην τιμωρηθούν οι αντιγραφείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ειδήσεις», η ταυτότητα του φοιτητή φαίνεται ότι αποκαλύφθηκε από τις «απολογίες» των συμφοιτητών του, οι οποίοι κατέθεσαν για το περιστατικό στη γενική συνέλευση του τμήματος και κατέθεσαν εγγράφως από πού είχαν προμηθευτεί την επίμαχη εργασία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως σύμφωνα με το πόρισμα του τμήματος του πανεπιστημίου για το θλιβερό περιστατικό, ο συντάκτης της εργασίας πούλησε το πόνημά του, αρχικά σε 20 άτομα για την τιμή των 100 ευρώ έκαστος.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του, καθώς το φαινόμενο πήρε μαζικές διαστάσεις, οι διορθωτές διαπίστωσαν την αντιγραφή και η έρευνα οδήγησε στον «εγκέφαλο».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι πλέον η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με τον συγκεκριμένο φοιτητή, ο οποίος κινδυνεύει από αποκλεισμό για τρεις περιόδους από εξεταστικές μέχρι και την οριστική διαγραφή του.

Μ πληροφορίες από εφημερίδα Ειδήσεις/ thebest.gr

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM