Γνωστός τηλε-κοσμηματοπώλης συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Γνωστός τηλε-κοσμηματοπώλης συνελήφθη στο αεροδρόμιο Facebook Twitter
4

Πασίγνωστος τηλε-κοσμηματοπώλης συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει από τον έλεγχο βαλίτσες, που περιείχαν 143 κιλά ασήμι.

Ο κοσμηματοπώλης συνελήφθη πριν  από ένα μήνα, ωστόσο, σύμφωνα με το newsit, που γράφει για «αλλοδαπό με ιδιαίτερη προφορά», τώρα έγινε γνωστή η σύλληψη του.

Οι έλεγχοι στο αεροδρόμιο αποκάλυψαν τα 143 κιλά ασήμι που προσπάθησε να βγάλει από τη χώρα με προορισμό τη Βηρυτό, χωρίς να πληρώσει τους αναλογούντες φόρους. Το ασήμι κατασχέθηκε και ο κοσμηματοπόλης συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος αργότερα.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM