Καπέλα και στο ίντερνετ.

Καπέλα και στο ίντερνετ. Facebook Twitter
1

Θα το πω απλά, αν και λίγο κωδικοποιημένα, για να μη γίνουμε πάλι θέατρο (ως segment).

Η ψηφιακή επέλαση πιστέψαμε ότι θα φέρει μεγαλύτερη διαύγεια και εκδημοκρατισμό στην έκφραση και τα media -λιγότερες εξωνημένες σχέσεις με μαγαζιά και παραμάγαζα. Ότι η άμεση επαφή με το κοινό και οι δικαιότερες μετρήσεις της δύναμης κάθε μέσου, θα εξαφανίσει τους παρασιτικούς μεσάζοντες.

Με μεγάλη λύπη βλέπω ότι συγκεκριμένα μέσα πάλι κλέβουν στις ψηφιακές μετρήσεις τους. Άμα σού γίνει συνήθειο το καπέλο, δεν το ξεπερνάς ποτέ!

Έχω στα χέρια μου στοιχεία  που στέλνουν σε διαφημιστικές -ψευδέστατα και "μαγειρεμένα". Το ασκημένο μάτι τα βλέπει, αλλά δεν είναι όλα τα μάτια ασκημένα. Στο μεταξύ, η δουλειά γίνεται.

Είναι λυπηρό να κάνουμε όσα κοροϊδέψαμε.

Και είναι ανώφελο, διότι αργά ή γρήγορα, θα θεσμοθετηθεί ένας τρόπος, διαφανής για όλους, που θα αποκαλύπτει τα μίζερα bots και τα τριτοκοσμικά τεχνάσματα ορισμένων ελληνικών σάιτς.

To λέω απλά: Μη κλέβετε βρε, κάτσετε να δουλέψετε, αποδίδει καλύτερα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια