Δεν θα έχει πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020

14

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αποφάσισε να θέσει εκτός διοργάνωσης τo αρχαίο άθλημα της πάλης, από τους θερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2020. 

H απόφαση αυτή ανάγκασε σε παραίτηση τον ελβετό πρόεδρο της διεθνούς ομοσπονδίας πάλης, Raphael Martinetti, που κατηγορείται για την αδυναμία του να αποτρέψει την κατάργηση του αθλήματος που αποτελούσε μέρος των αγώνων τόσο στην Αρχαία Ολυμπία όσο και στους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, από το 1896.

Η Ρωσία, που στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες είχε κατακτήσει 11 μετάλλια, γνωστοποίησε σήμερα ότι θα επιχειρήσει να αντιστρέψει την απόφαση της επιτροπής, που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και στη χώρα μας.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Αθλητισμός / Κοινή ανάρτηση Αντετοκούνμπο - Σενγκιούν: «Πάντα θυμόμαστε ότι ο αθλητισμός είναι φτιαγμένος για να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»

Η ανάρτηση Σενγκιούν για τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα σχόλια για τον Γιάννη, οι απειλές προς τη Μαράια, το live του Αντετοκούνμπο και το τέλος της κόντρας
LIFO NEWSROOM
Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

Αθλητισμός / Ντουπλάντις για Καραλή: «Έκανε καταπληκτική χρονιά, με πιέζει τόσο πολύ»

«Εξάντλησα όλες μου τις δυνάμεις και έφυγα χαρούμενος», δηλώνει από τη δική του πλευρά ο Έλληνας πρωταθλητής μετά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
LIFO NEWSROOM
Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Αθλητισμός / Τέλος ο Ρουί Βιτόρια από τον Παναθηναϊκό μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα

Η πρόκριση επί της Σαχτάρ και της Σαμσουνσπόρ που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη League Phase του Europa League δεν στάθηκαν αρκετά για να αντισταθμίσει το απογοητευτικό ξεκίνημα στις εγχώριες διοργανώσεις
LIFO NEWSROOM