Δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν αντιδράσεις: 'Το ευρώ δεν είναι φετίχ'

Δηλώσεις βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούν αντιδράσεις: 'Το ευρώ δεν είναι φετίχ' Facebook Twitter
15

Το Ευρώ δεν είναι φετίχ όταν η κοινωνία καταρρέει, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμμανατίδου στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου το πρωί στον ΣΚΑΪ. 

Κι όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα απ' την Αμερική (ο οποίος υποστήριξε ότι η θέση μας στην ΕΕ, άρα και στο ευρώ είναι αδιαπραγμάτευτη) αυτή επανέλαβε την θέση του προέδρου το κόμματος, ξαναπροσθέτωντας το δικό της "Το ευρώ δεν είναι φετίχ" στο τέλος. 

Ολόκληρη η δήλωσή της παρακάτω:

Η Νέα Δημοκρατία (όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο) έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα:

«Τώρα που η Ελλάδα κατοχύρωσε οριστικά την παραμονή της στο ευρώ και κανείς πλέον ξένος δεν το αμφισβητεί, ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς εξακολουθεί να το θέτει. Η βουλευτής του Ευαγγελία Αμανατίδου, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επαναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ότι «το ευρώ δεν είναι φετίχ». Μπορεί για τον ΣΥΡΙΖΑ το ευρώ να μην είναι φετίχ, αλλά σίγουρα είναι ταμπού. Καλό είναι να μην το αγγίζει.
Οι συνεχείς μεταλλάξεις του ΣΥΡΙΖΑ μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν στη χώρα».

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Το ίδιο ακριβώς έχουν πει Ιταλοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι και Γερμανοί πολιτικοί για τη χώρα τους. Και κάνουν πολύ καλά γιατί καμμιά χώρα δεν έχει τυχη στις αγορές αν μετατραπεί από μόνη της σε ζητιάνο. Ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στρέφοντας το εκβιαστικό όπλο της Γερμανίας, την έξοδο από το ευρώ, εναντίον της.Βέβαια θα πρόσφερε ακόμα μεγαλύτερη αν επεξεργαζόταν σοβαρά ένα οικονομικό προγραμμα μετά από πραγματικό κοινωνικό διάλογο που θα εφερνε την κοινωνια προ των ευθυνων της αλλά καιαν εκπονούσε ένα σοβαρο plan b εκτός ευρώ, που επιπλεον θα αποτελούσε ιδανικό εργαλείο για να μας υπολογίζουν. Πάντως ακόμα κι έτσι πράττει καλύτερα από τους καθεστωτικούς που όταν φοβερίζει η Γερμανία ότι θα μας διώξει στέκονται δίπλα τους και μας φοβερίζουν κι αυτοί. Ειναι τρομερο αυτο που κανει η ΝΔ, να χρησιμοποιει ως οπλο εσωτερικής επιβολής κάτι που αφαιρεί από τη χώρα μας και το ελάχιστο διαπραγματευτικό όπλο. Τρομερό αλλά απόλυτα κατανοητό αν σκεφτει κανεις ποιους στηρίζει και τι θα γίνει αν κάποια στιγμή χάσουν την εξουσία.Το μόνο καλό είναι ότι ευτυχως ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά δε μάσησε -προς ωρας τουλαχιστον- και δεν έτρεξε να μαζέψει το μπαλάκι που αμόλησε το info war room της Συγγρού, όπως δεν έπρεπε να κάνει και με το Διαμαντόπουλο ή τον Κουράκη και άλλους πρωτύτερα.
Εχει μεινει λιγο πισω αυτη η καυμενη. Αυτα τα ελεγε ο Γλεζος πριν ενα χρονο σχεδον. Πρεπει να ενημερωθει για τις νεες προβοκατορικες δηλωσεις των βουλευτων του Συριζα.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!Και αν το μέλλον που μας επιφυλάσσουν είναι αυτό που φαίνεται , δηλαδή από μαύρο κι άραχνο ως ανύπαρκτο, τότε καλύτερα μόνοι , φτωχοί αλλά αξιοπρεπείς και ελεύθεροι (ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ) , παρά μόνοι , φτωχοί, και τυπικά και ουσιαστικά υποδουλομένοι στη ΝΕΟ-σβάστικα (ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ)!
Θα μας τρελλανετε ? Λεει ο τιτλος ""και η πολυγλωσσια συνεχιζεται"" λες και η πολυγλωσσια ειναι κατι το κατακριτεο. Τοσα χρονια δεν γκρινιαζατε για τους βουλευτες στρατιωτακια του αρχηγου, χωρις δικαιωμα προσωπικης αποψης ? Τι το κακο ειπε η κοπελα?. Οτι το βασικο ειναι το καλο της πατριδας, και οχι το να σωθει το ευρω. Εσεις καρφωθηκατε. Τοσα πολλα εχετε ? Μολις πει καποιος κατι για το ευρω κανετε λες και σας βρισανε την μανα .
Τα ξαναείπαμε, ο κάθε κατακαημένος Συριζαίος βγαίνει και λέει ό,τι του κατεβάσει η κούτρα και οι ευαισθητούληδες Νεοδημοκράτες κάθονται με βάρδιες να ψαρεύουν τις χαζοδηλώσεις για να τις εκμεταλλεύονται. Τελικά, δεν ξέρω αν είναι τόσο χαζοί οι Συριζαίοι και πέφτουν καθημερινα στην παγίδα ή το κάνουν επίτηδες για να παραμείνουν για χρόνια στην αξιωματική αντιπολίτευση. Την έχουν καταβρεί εκεί, τι να την κάνουν την κυβέρνηση; Με τόσα που έχουν τάξει, φοβούνται μήπως φάνε πολύ ξύλο, γιατί βλέπεις δεν το θεωρούν και βία.
Όντως οι Συριζάιοι λένε ό,τι τους κατέβει ενώ οι Πασοκαίοι και οι ΝΔαίοι λένε πάντα την αλήθεια. Άρα το 2012 εγκαταλείψαμε το μνημόνιο και το 2013 είναι έτος ανάπτυξης ε; Διότι αυτά έλεγε ο ΓΑΠ αν ενθυμούμαι ορθώς. Βρε Λήδα, είπαμε μην ανησυχείς, το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα μέλος της συγκυβέρνησης. Δεν το σκιάζει σκάνδαλο κανένα. Ας έκανε ο Βενιζέλος ό,τι γούσταρε με τη λίστα Λαγκάρντ, ε και;
Λήδα ζούμε για να σ'ακούμε!!!!!!!Είσαι θεά. Τέλος. Για να συνοψίσω το επιχείρημά σου, να πω ότι όσες μπούρδες κι αν βγαίνουν να λένε τα αλάνια του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πείσουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται ότι είναι ανίκανοι να κυβερνήσουν. Το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό, τζάμπα κόπος.
πολυ ασχολουμαστε με ενα κομμα που μεχρι προσφατα επιανε με το ζορι το 4-5% και τωρα εχει μαζεψει ολους τους απογοητευμενους ψηφοφορους των δυο μεγαλων κομματων.Οι τυποι του Συριζα απο αρλουμπα σε αρλουμπα πανε,ειναι χειροτεροι και απο τους δυο,πρωην,μεγαλους
μα δε θελουν, εχουν βολευτει με τη θεση της αξιωματικης αντιπολιτευσης φρεναροντας καθε απαραιτητη αλλαγη, σιγανταροντας καθε βολεμενη συντεχνια(που γυροφερνε τα 2 μεγαλα κομματα τα προηγουμενα 30 χρονια) και οντας ο εσμος του λουμπεν πασοκ και αρκετης δεξιας(το 16% του συριζα εχει θετικη αποψη για το μιχαλολιακο)... Λες και δεν υπαρχουν πλεον αρκετοι πιο αξιοι πολιτευομενοι.. εχετε δει ποτε συγκροτημενη σκεψη, περα απο αναμασημα κλισε, απο καποιον του συριζα( εξον 2 -3 περιπτωσεων)?