H πορνοστάρ που καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση και πρόταση για σεξ επί πληρωμής

H πορνοστάρ που καταγγέλλει τον Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση και πρόταση για σεξ επί πληρωμής Facebook Twitter
2


Οδηγώντας την προεκλογική του εκστρατεία και πάλι σε αμφιλεγόμενα μονοπάτια ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Σάββατο ότι θα μηνύσει κάθε γυναίκα που τον έχει κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση ή για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ τις χαρακτήρισε και «ψεύτρες».


«Θα μηνύσω όλες αυτές οι ψεύτρες μόλις τελειώσουν οι εκλογές», δήλωσε ο Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Γκέτισμπουγκ της Πενσιλβάνια. Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το περιμένω πώς και πώς».


Οι δηλώσεις αυτές του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων έρχονται ενώ ακόμη μία γυναίκα, πρωταγωνίστρια σε ταινίες ενηλίκων, τον κατηγόρησε ότι της πρότεινε να έχουν σεξουαλικές σχέσεις επ' αμοιβή.


Η Τζέσικα Ντρέικ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου χθες Σάββατο στο Λος Άντζελες μαζί με τη δικηγόρο της Γκλόρια Όλρεντ, η οποία είναι γνωστή για τη μάχη της κατά των διακρίσεων εις βάρος των γυναικών.


Η Ντρέικ εξήγησε στους δημοσιογράφους ότι συνάντησε τον Τραμπ στη διάρκεια ενός τουρνουά γκολφ στην Καλιφόρνια το 2006. Σύμφωνα με την ίδια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων της ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του μαζί με δύο άλλες γυναίκες. Εκεί ο Τραμπ τις αγκάλιασε «σφιχτά» και τις φίλησε «χωρίς να ζητήσει άδεια».


Αφού έφυγε από το δωμάτιο η Ντρέικ έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον Τραμπ, ο οποίος της ζήτησε να τον ξανασυναντήσει. «Τι θέλεις; Πόσα;», φέρεται να την ρώτησε.


«Αυτή η ιστορία είναι γελοία και εντελώς αναληθής», απάντησε η ομάδα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων. «Δεν πρόκειται παρά για μια ακόμη προσπάθεια του στρατοπέδου της (υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι) Κλίντον να συκοφαντήσει έναν υποψήφιο ο οποίος σήμερα φαίνεται να έρχεται πρώτος σε τρεις διαφορετικές δημοσκοπήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της.


Ο ίδιος ο Τραμπ έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έχει τονίσει ότι κάποιες από τις γυναίκες που τον κατηγορούν δεν είναι αρκετά εμφανίσιμες ώστε να θέλει να τις προσεγγίσει.


Σχεδόν δώδεκα γυναίκες μέχρι στιγμής έχουν κατηγορήσει δημοσίως τον Τραμπ ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά ή ότι τους έχει κάνει ανήθικες προτάσεις.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο 88χρονος που αγκάλιασε - «Εκπλήρωσε την επιθυμία της αποθανούσας συζύγου του», γράφουν διεθνή ΜΜΕ

Το βίντεο που καταγράφει την πριγκίπισσα να αγκαλιάζει τον ηλικιωμένο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη γέννηση της βασίλισσας Ελισάβετ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΤΖΕΙ ΝΤΙ ΒΑΝΣ

Διεθνή / «Στον πάγο» η αποστολή Βανς στο Ισλαμαμπάντ – Χωρίς απάντηση από την Τεχεράνη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ–Ιράν

Αμερικανοί αξιωματούχοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της αποστολής ακόμη και άμεσα, εφόσον η Τεχεράνη δώσει σήμα ότι είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί
THE LIFO TEAM
ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς κατάφερε το Πακιστάν να γίνει ένας απρόσμενος ειρηνοποιός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν;

Μια πυρηνική δύναμη που δεν αναγνωρίζει επίσημα το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο πρώτης γραμμής στον πόλεμο του Ιράν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια