Τι προκάλεσε οργή στην κοινότητα των φανατικών του Pokemon Go;

Τι προκάλεσε οργή στην κοινότητα των φανατικών του Pokemon Go; Facebook Twitter
2

Οργή στους φανατικούς παίκτες του Pokemon Go έχουν προκαλέσει οι αλλαγές που πραγματοποίησε πρόσφατα η εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Niantic, καθώς αυτές επηρεάζουν τη λειτουργία εντοπισμού, εντός της εφαρμογής.


Η εταιρεία έλαβε αυστηρά μέτρα κατά τρίτων ιστοσελίδων, όπως η Pokevision, οι οποίες επέτρεπαν στους παίκτες να βλέπουν σε ποια σημεία βρίσκονταν ακριβώς τα «τερατάκια», στο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας. Ένα από τα χαρακτηριστικά εντοπισμού που βοηθά τους παίκτες να βρίσκουν τα πολύχρωμα πλασματάκια υπέστη επίσης αλλαγές με αποτέλεσμα να μειωθεί η λειτουργικότητά του.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από παίκτες που εκφράζουν την οργή και την απόγνωσή τους.


Αρχικά το παιχνίδι έδειχνε στους χρήστες μια λίστα με τα κοντινά τερατάκια και ένα «μονοπάτι» το οποίο αντιπροσώπευε την απόσταση των χαρακτήρων από το smartphone του παίκτη. Ωστόσο, αυτό το σύστημα είχε δεχτεί πληθώρα επικρίσεων καθώς, όπως πολλοί υποστήριζαν, δεν λειτουργούσε όπως θα έπρεπε και για τον λόγο αυτόν η εταιρεία προχώρησε στη διαγραφή του.


Επίσης, άλλες ιστοσελίδες που βοηθούσαν στον εντοπισμό των Pokemon, όπως η Pokevision και η Pokeradar διαπίστωσαν ότι η λειτουργικότητα ορισμένων χαρακτηριστικών είχε επίσης μειωθεί. Το Pokevision χρησιμοποιούσε δεδομένα από το Pokemon Go προκειμένου να δημιουργήσει χάρτες σε πραγματικό χρόνο οι οποίοι επέτρεπαν στους χρήστες να εντοπίζουν συγκεκριμένα πλάσματα. Σύμφωνα με ανάρτηση του Pokevision στο Twitter, η ιστοσελίδα έχει πλέον τεθεί εκτός λειτουργίας.


«Μακάρι να είχαμε κάποια νέα για εσάς», έγραψε στην ανάρτησή της η Pokevision. «Για τώρα σεβόμαστε τις επιθυμίες της Niantic και της Nintendo». Τέλος, στην αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής έχει προστεθεί μία προειδοποίηση για τους χρήστες να μην παίζουν το Pokemon Go όταν οδηγούν, ενώ παράλληλα επιτρέπει την επεξεργασία των avatars και διορθώνει μια σειρά ευπαθειών που είχαν εντοπιστεί.

Τech & Science
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Google κάνει διορθώσεις στο AI Overviews μετά τις επικίνδυνες απαντήσεις που έδωσε σε χρήστες

Τech & Science / Η Google κάνει διορθώσεις στο AI Overviews μετά τις επικίνδυνες απαντήσεις που έδωσε σε χρήστες

Οι λανθασμένες απαντήσεις υπονόμευσαν την εμπιστοσύνη σε μια μηχανή αναζήτησης στην οποία απευθύνονται περισσότεροι από δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι για έγκυρες πληροφορίες
NEWSROOM
Καρκίνος του πνεύμονα: Νέο φάρμακο καταγράφει ανέλπιστα αποτελέσματα από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία στην ιστορία

Τech & Science / Νέο φάρμακο για τον καρκίνο του πνεύμονα καταγράφει ανέλπιστα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές

Ελπίδες για την αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα - Η νέα θεραπεία μοιάζει αποτελεσματικότερη απ' οποιαδήποτε άλλη στην ιστορία - Ο καρκίνος του πνεύμονα είναι η κύρια αιτία θανάτου από καρκίνο, με 1,8 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως κάθε χρόνο
NEWSROOM
Η χορήγηση προϊόντων φιστικιού σε μικρά παιδιά μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας σε αυτά, σύμφωνα με μελέτη

Τech & Science / Η χορήγηση προϊόντων φιστικιού σε μικρά παιδιά μειώνει τον κίνδυνο αλλεργίας σε αυτά, σύμφωνα με μελέτη

Τα παιδιά που τρώνε τακτικά σνακ από φιστίκια από 4 έως 6 μηνών και πάνω, έχουν 71% λιγότερες πιθανότητες να έχουν αλλεργία στα φιστίκια στα 13, σύμφωνα με έρευνα.
NEWSROOM
Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Τα χημικά υποκατάστατα ίσως είναι πιο εθιστικά από τη νικοτίνη

Τech & Science / Ηλεκτρονικά τσιγάρα: Τα χημικά υποκατάστατα ίσως είναι πιο εθιστικά από τη νικοτίνη

Οι εναλλακτικές λύσεις νικοτίνης σε ηλεκτρονικά τσιγάρα στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, μπορεί να είναι πιο ισχυρές και εθιστικές από την ίδια τη νικοτίνη σύμφωνα με τον FDA
NEWSROOM
ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

Τech & Science / ΕΟΔΥ: Ανησυχία για την αύξηση του δάγκειου πυρετού- Αύξηση κατά 250% στα κρούσματα στην ΕΕ

«Δεν μπορώ να φανταστώ την εικόνα στα ελληνικά νοσοκομεία, όπου κάθε κλίνη θα έχει τη δική της κουνουπιέρα, για να μην μεταδίδει ο ασθενής με τον Δάγκειο τη νόσο στον διπλανό του»
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ορίστε η ευκαιρία για τους ορθοπεδικούς.Να παρατηρήσουν τη κύφωση και τη σκολίωση.Νύχτα+πουλί=νυχτοπούλι για όσους βρίσκουν διέξοδο σε ότι τους πουλάνε οι σχεδόν συνομήλικοι αμοιβόμενοι με(?) 30.000$/μήνα.