Ρίο: Πλημμύρισε ο όροφος που φιλοξενεί την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό

Ρίο: Πλημμύρισε ο όροφος που φιλοξενεί την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό Facebook Twitter
2

Η κατάσταση που συναντούν στο Ολυμπιακό χωριό οι αθλητές στο Ρίο είναι κάτι παραπάνω από απαράδεκτες.

Οι εγκαταστάσεις θυμίζουν γιαπί, τα υδραυλικά δεν δουλεύουν, ενώ αρκετές αποστολές αναγκάστηκαν να πληρώσουν από την τσέπη τους εργάτες για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης.

Την κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό Χωριό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον «Αθήνα 984» και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο Ισίδωρος Κούβελος, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι οι Έλληνες αθλητές αναγκάστηκαν να αλλάξουν όροφο επειδή πλημμύρισαν.

«Η κατάσταση είναι τραγική, όσον αφορά τη διαμονή μας στο Ολυμπιακό Χωριό. Από έξω είναι ένα κόσμημα, αλλά από μέσα θυμίζει γιαπί. Δεν λειτουργούν τα υδραυλικά, τρέχουν τα νερά, δεν υπάρχουν καθρέπτες στα μπάνια. Να φαντασθείτε ότι αλλάξαμε όροφο γιατί πλημμυρίσαμε. Κι αυτά είναι λίγα μπροστά σε αυτά που τραβάνε οι άλλες αποστολές, όπως η ιαπωνική, όπου είχαν διαρροή αερίου. Kάθε πρωί στο μίτινγκ των αρχηγών αποστολών, ακούγονται πολλά παράπονα και οι υπεύθυνοι απλά μας διαβεβαιώνουν ότι θα λυθούν. Αυτά που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανή και φυσικά δεν τα αντιμετωπίσαμε ούτε στο Λονδίνο, ούτε στο Πεκίνο, ούτε φυσικά στην Αθήνα. Οι εργάτες παράτησαν τις δουλειές τους στο Χωριό επειδή είναι απλήρωτοι και πήραν μάλιστα μαζί τους και διάφορα αντικείμενα.


Και το πρόβλημα με τις μετακινήσεις είναι τεράστιο. Η εθνική πόλο έχασε μια προπόνηση, επειδή ο οδηγός έχασε το δρόμο προς το κολυμβητήριο. Μας ζήτησαν χίλιες φορές συγγνώμη, αλλά τι να την κάνουμε;»

Και ένα ενδεικτικό βίντεο από όσα συμβαίνουν στο Ολυμπιακό Χωριό του Ρίο, πέντε ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Αθλητισμός / Πατέρας τερμάτισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης στη μνήμη των τριών νεκρών παιδιών του

Η σύζυγός του, Λίντσεϊ Κλάνσι, φέρεται να στραγγάλισε τα τρία τους παιδιά τον Ιανουάριο του 2023, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου
NEWSROOM
Σοφία Μαλκογεώργου στη LiFO: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα ήταν ο σημαντικότερος αγώνας της ζωής μου, τώρα σκέφτομαι μόνο τους Ολυμπιακούς στο Παρίσι»

Αθλητισμός / Σοφία Μαλκογεώργου: «Οι νεαρές αθλήτριες δεν πρέπει να τα παρατάνε»

Η πρωταθλήτρια μιλά στη LiFO για την «τυχαία» στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την καλλιτεχνική κολύμβηση, για την ισότητα στον αθλητισμό, για το ντουέτο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, όπου και πραγματοποιήθηκε το όνειρο με το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ