Λεβέντης: Θα μπω στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές

Λεβέντης: Θα μπω στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
4

Μιλώντας στην τηλεόραση του «E», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν επικεφαλής θα είναι ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης. Ο ίδιος μάλιστα προέβλεψε πως αυτές θα γίνουν πολύ σύντομα.

«Μετά τις εκλογές, και αν μου το ζητήσουν, θα μπω στη κυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή. Όχι όμως με λευκή επιταγή. Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση, είτε ο Τσίπρας είναι αυτός ,είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλω σχέδιο» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναφερόμενος στις κατηγορίες περί στενότερης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον νυν πρωθυπουργό, ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε πως δεν αποτελεί «δεκανίκι» του Τσίπρα, ωστόσο συζητά μαζί του ως φίλος. Ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μπει στην παρούσα κυβέρνηση, επιμένοντας για μία ακόμη φορά πως το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ έχουν ενταχθεί στο «άρμα» του Μητσοτάκη.

Ο κ. Λεβέντης έκανε την εκτίμηση ότι η οικονομία δύσκολα θα ανακάμψει και ότι ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας για τον λαό. «Αν καταφέρουν το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ να ρίξουν την κυβέρνηση θα πάμε σε εκλογές», τόνισε.

Όσον αφορά την δήλωση του για κάλεσμα σε γεύμα με το πρωθυπουργικό ζεύγος ο κ. Λεβέντης είπε ότι «περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός πότε γίνει αυτό το γεύμα, τονίζοντας ότι και ο ίδιος θα πάει τις επόμενες μέρες στο εξοχικό του Τσίπρα στο Σούνιο».

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο κ.Λεβέντης είπε ακόμη ότι οι άδειες που θα δοθούν θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των ισοδύναμων προτάσεων. «Αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 6 τηλεοπτικές άδειες. Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες», ανέφερε συγκεκριμένα.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM