Βρετανία: Νεκρός 45χρονος που του επιτέθηκε ο σκύλος του

Βρετανία: Νεκρός 45χρονος που του επιτέθηκε ο σκύλος του Facebook Twitter
4

Ένας 45χρονος έχασε τη ζωή του στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την επίθεση που δέχτηκε από το σκύλο του μέσα στο σπίτι του, αναφέρει το BBC.

Σύμφωνα με το δίκτυο, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Cleator Moor, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το ζώο, που πιστεύεται ότι είναι μια διασταύρωση Staffordshire pitbull, θανατώθηκε. Τρία άλλα σκυλιά κατασχέθηκαν από το ακίνητο.

Οι έφηβες κόρες του θύματος φέρεται να προσπάθησαν να τραβήξουν το σκυλί μακριά από τον πατέρα τους, πριν φτάσει η αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν,  το σκυλί ήταν κλεισμένο σε ένα δωμάτιο και δεν μπορούσαν να το εξουδετερώσουν. Τελικά χρησιμοποίησαν όπλο taser.

Ο επιθεωρητής δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο στα 20 χρόνια της καριέρας του. «Σε 20 χρόνια δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ο σκύλος ήταν εξαγριωμένος τουλάχιστον για τρείς ώρες…και υπήρχε αίμα παντού». είπε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM