Nέες αντιδράσεις από το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ

Nέες αντιδράσεις από το Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας για το γήπεδο της ΑΕΚ Facebook Twitter
1

Μπορεί ο υπουργός Περιβάλλοντος να υπέγραψε την απόφαση για την οικοδομική άδεια ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο ο δήμος της περιοχής εξακολουθεί να εκφράζει αντιρρήσεις για την κατασκευή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, εκφράζει τη διαμαρτυρία του για την υπογραφή Σκουρλέτη, τονίζοντας ότι αγνοήθηκαν όλες τις «ενστάσεις» του Δήμου, της Περιφέρειας, καθώς και άλλων φορέων για το συγκεκριμένο έργο.

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση του Δήμου:

«Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Πάνος Σκουρλέτης ενέκρινε την περιβαλλοντική αδειοδότηση της Δικέφαλος Α.Ε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σε μία πρωτοφανή θεσμικά κίνηση, το υπουργείο αγνόησε πλήρως όλες τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παρατηρήσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και υπηρεσιών του ΥΠΕΝ, που έγιναν με γνώμονα την υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ομαλή ένταξη του νέου γηπέδου στην πόλη. Πιο συγκεκριμένα, δεν συμπεριελήφθη ουδεμία τροποποίηση αναφορικά με το ύψος του γηπέδου, την προστασία του άλσους, την κυκλοφορία, τη στάθμευση, καθώς και τη δημιουργία υποδομών για τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ στην οποία έχει παραχωρηθεί το οικόπεδο.

Ως εκ τούτου εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για την υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης από το ΥΠΕΝ και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται με συνέπεια το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα ζωής στην πόλη μας».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Οθόνες / When Nobody’s Watching: Πριν κλωτσήσουν τη μπάλα, πρέπει να νικήσουν την προκατάληψη

Η Ελλάδα κάνει τα πρώτα της σοβαρά βήματα για να σταθεί ισότιμα στο ευρωπαϊκό γήπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου - Το νέο ντοκιμαντέρ του ΠΣΑΠΠ, “When Nobody’s Watching”, ρίχνει φως στις ζωές των αθλητριών που παλεύουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Οι Ολλανδοί κέρδισαν εκτός έδρας μετά από 56 χρόνια

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς μέχρι χτες είχε κερδίσει εκτός έδρας μόνο τέσσερις φορές για το Κύπελλο Ιντερτότο - Τελευταία εκτός έδρας νίκη στις 2 Αυγούστου του 1969 εναντίον της Λουγκάνο
LIFO NEWSROOM
ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONSHIP

Αθλητισμός / Από το θαύμα του 2016 στην οικονομική κρίση – Πώς έφτασε η Λέστερ σε δικαστική διαμάχη για 200 εκατ. λίρες

Η Λέστερ Σίτι κατηγορείται για παραβίαση οικονομικών κανονισμών και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών στην Championship - Τι έφερε την κρίση, ο ρόλος του Σιφουέντες και πώς η απόφαση θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλά θα κάνει ο Δήμαρχος να κάτσει στ' αβγά του, γιατί το γήπεδο της Α.Ε.Κ. ήταν εκεί πολλά χρόνια πριν γεννηθεί ο ίδιος και πρέπει να ξαναγίνει για να ζωντανέψει λίγο ο Δήμος του. Αν διαμαρτύρεται συνεχώς το μόνο που καταφέρνει είναι να ξεσηκώνει τους φιλάθλους εναντίον του και αυτό θα κάνει κακό στην καριέρα του σαν πολιτικός. Ήδη οι φήμες που κυκλοφορούν σε βάρος του δεν τον κολακεύουν. Ας αναλογιστεί ότι οι δημότες του στην πλειοψηφία τους είναι ΑΕΚτζήδες και ο ΑΕΚτζής θέλει το γήπεδο να γίνει. Άλλωστε όλες οι ενστάσεις που είχε ανατράπηκαν και δεν έγιναν δεκτές, επειδή δεν ήταν τεκμηριωμένες.