Παπαδήμος: «Κανείς δεν με ενημέρωσε για τη λίστα»

Παπαδήμος: «Κανείς δεν με ενημέρωσε για τη λίστα» Facebook Twitter
1

Υπόμνημα του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου κατατέθηκε πριν από λίγο στη βουλή σχετικά με την πρόταση των ΑΝΕΛ για παραπομπή του, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Στο υπόμνημα, ο πρώην πρωθυπουργός απορρίπτει κάθε κατηγορία εναντίον του, τονίζοντας ότι δεν τον είχε ενημερώσει κανείς για την ύπαρξη της λίστας.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Πρωθυπουργού, ουδέποτε ενημερώθηκα αρμοδίως για την ύπαρξη της επονομαζόμενης «Λίστας Λαγκάρντ», ούτε για οποιοδήποτε ζήτημα που συνδέεται με την υπόθεση αυτή», σημειώνει στο υπόμνημά του ο κ. Παπαδήμος, αφήνοντας αιχμές και κατά Βενιζέλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός καταλήγει λέγοντας  «ουδεμία ευθύνη συντρέχει στο πρόσωπό μου και η πρόταση των ως άνω βουλευτών δεν ευσταθεί».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Σύμφωνα με την ψυχιατρική, τα 5 στάδια.The 5 Stages1. Denial2. Anger3. Bargaining4. Depression5. AcceptanceΔεν αναφέρονται σε λίστες τα παραπάνω αλλά νομίζω ότι στην περίπτωσή μας ισχύουν.