Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί

Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter
1
Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter

Η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους φαν της σήμερα στο Instagram η Rihanna έχει γίνει talk-of-the-town, ειδικά στο εξωτερικό, όχι τόσο γιατί πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο Απριλίου της βρετανικής Vogue αλλά λόγω των παπουτσιών που φοράει που φέρουν την υπογραφή της κοντά σε εκείνη του Manolo Blahnik, επισημοποιώντας μια συνεργασία που το λιγότερο ταράζει αυτήν τη στιγμή τα νερά της μόδας.


Η διάσημη Riri συνεργάστηκε με τον μαέστρο των ψηλοτάκουνων παπουτσιών για τη σειρά "Denim Desserts", που περιλαμβάνει μόνο έξι σχέδια, όλα εμπνευσμένα από τα τατουάζ που έχει η ίδια στα χέρια. Αγαπημένη της δημιουργία είναι οι μπότες, τις οποίες και φορά στη φωτογράφιση της Vogue και που είναι και το ακριβότερο κομμάτι της συλλογής με κόστος 3.995 δολάρια. "Αυτές οι μπότες είναι επικίνδυνες! Αν θέλεις να γυρίσεις πίσω σπίτι σου και στο κρεβάτι σου, μην τις φορέσεις! Θα σε απαγάγουν με αυτές τις μπότες, αυτές οι μπότες είναι μπελάς!" σχολιάζει χαρακτηριστικά η Riri. Να σημειωθεί δε πως το κόστος κατασκευής τους είναι τόσο μεγάλο που θα κυκλοφορήσουν μόνο 45 ζευγάρια από αυτές.

Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter

"Την ημέρα που θα δω μια γυναίκα στο δρόμο να φορά τα παπούτσια μου... Πραγματικά την λυπάμαι γιατί κυριολεκτικά θα την κυνηγήσω φωνάζοντας 'Σταμάτα! Σέλφι! Ποια είσαι; Που τις αγόρασες;' Υπόσχομαι να το ζήσω!" λέει η Rihanna για τα υπόλοιπα παπούτσια της συλλογής, όλα ψηλοτάκουνα με τζιν λεπτομέρειες, από γόβα στιλέτο μέχρι μποτάκι.

Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter
Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter
Rihanna και Manolo Blahnik υπογράφουν από κοινού μια σειρά παπουτσιών που θα συζητηθεί Facebook Twitter

Την ίδια χαρά με την Rihanna μοιράζεται όμως και ο Manolo Blahnik που δηλώνει "κατενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα", προσθέτοντας πως το να δουλεύει μαζί της υπήρξε καταπληκτικό και πως "το πάθος, η δημιουργικότητα και το στιλ της αντικατοπτρίζονται στα σχέδια με εκπληκτικό τρόπο". 

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου μόνο στις boutique του Manolo Blahnik σε Χονγκ Κονγκ, Λονδίνο και Νέα Υόρκη.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ