Μπουτάρης: Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις από μαθητές για τους πρόσφυγες

Μπουτάρης: Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις από μαθητές για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
Phil Ipparis / SOOC
9

Οι πρόσφυγες είναι μια πραγματικότητα και όσο πιο μακριά την σπρώχνεις, τόσο πιο πολύ το δυσκολεύεις, ανέφερε χθες ο Γιάννης  Μπουτάρης, αναφερόμενος στο ζήτημα των αντιδράσεων για τα χοτσποτς, στο δελτίο ειδήσεων του TV100.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε επίσης ότι θεωρεί απαράδεκτο να πηγαίνουν τα παιδιά και να κάνουν κατάληψη στο σχολείο. " Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις που προέρχονται από τους μαθητές. Κάποιοι τους παρακινούν, είτε κομματικά είτε οι γονείς. Όπως και να ΄χει δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Δεν μπορούμε να λέμε δεν θέλουμε το πρόβλημα στην αυλή μας", τόνισε ο κ. Μπουτάρης για τις καταλήψεις σε σχολεία στα Διαβατά  για το θέμα.

"Ακόμα καλύτερα να πάνε και τα προσφυγάκια να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητες του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου. Τι είναι; Τίποτα εγκληματίες", είπε χαρακτηριστικά.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM