Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy

Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
3

Έτσι ανακοινώθηκε σήμερα το τέλος εποχής για τα θρυλικά γυμνά του Playboy. Το διασημότερο ίσως κουνελάκι του αντρικού περιοδικού, που νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε ανακοινώσει πως δεν θα ξαναφιλοξενήσει ΝSFW εξώφυλλα και φωτογραφήσεις, ρίχνει την αυλαία στα γυμνά εντιτόριαλ και επιστρέφει για τελευταία φορά στο Playboy Mansion και στην αγκαλιά του Χιου Χέφνερ.

Η 48χρονη Πάμελα Άντερσον φωτογραφήθηκε από τη διάσημη Ellen Von Unwerth ενώ τη συνέντευξη που συνοδεύει το 12σέλιδο γυμνό αφιέρωμα πήρε ο ηθοποιός James Franco.

To shooting έγινε στην έπαυλη του Playboy και σε μια από τις εικόνες που σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα, η Πάμελα ποζάρει δίπλα στον Χέφνερ, φορώντας τη ρετρό στολή με την ουρά και τα αυτιά που έγινε σήμα κατατεθέν για τα κουνελάκια. Αυτή είναι η 15η φορά που η ηθοποιός φωτογραφίζεται για το περιοδικό στην ιστορία της έκδοσής του και αυτό είναι το 14ο εξώφυλλο. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου και ήδη θεωρείται συλλεκτικό. Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Πάμελα στο Ε' αποκαλύπτει πως για τη φωτογράφηση πήρε την άδεια του γιου της ο οποίος δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια, αλλά αντιθέτως υπήρξε ενθαρρυντικός.

Οι πρώτες φωτογραφίες είναι περισσότερες καλλιτεχνικές παρά αποκαλυπτικές, αλλά όλες οι υπόλοιπες θα είναι ακριβώς αυτό που αρμόζει στο τέλος εποχής του Playboy και τη μούσα του.

Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον είναι το τελευταίο γυμνό εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM