Μαχαιρώματα στο ΟΑΚΑ - Στο νοσοκομείο Τούρκος οπαδός της Καρσίγιακα

Μαχαιρώματα στο ΟΑΚΑ - Στο νοσοκομείο Τούρκος οπαδός της Καρσίγιακα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
3

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν ο διαιτητής δώσει το πρόσταγμα να ξεκινήσει ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟ και της Πινάρ Καρσίγιακα. 

Οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν και άρχισαν να ανταλλάσσουν υβριστικά μηνύματα ενώ ακολούθησε κυνηγητό και το μαχαίρωμα ενός οπαδού της Καρσίγιακα στο γοφό.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Και μέσα στον κλειστό χώρο υπήρξε ένταση, ωστόσο με τη βοήθεια των ΜΑΤ, τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια