Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να κρατήσει το μισό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να κρατήσει το μισό γραφείο του Αλέξη Τσίπρα Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
11

Να διατηρήσει για την ίδια το μισό γραφείο, το οποίο είχε διατεθεί στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο κτίριο της οδού Μητροπόλεως αποφάσισε με χθεσινή της απόφαση, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Πρόκειται για το 706 γραφείο, το οποίο και βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της Επιτροπής Αλήθειας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την απόφασή της, διατίθενται στην Επιτροπή Αλήθειας Δημόσιου Χρέους - που συστήθηκε κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - έξι γραφεία εντός του Βουλευτηρίου (14, 16, 18, 22, 122 και 123) και έξι γραφεία στο κτίριο της Βουλής, στην οδό Μητροπόλεως (606, 607, 702-703, 705 και 710).

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ