Έρχεται το πρώτο άλμπουμ του πάπα Φραγκίσκου με ποπ- ροκ μουσική και τίτλο Wake Up!

Έρχεται το πρώτο άλμπουμ του πάπα Φραγκίσκου με ποπ- ροκ μουσική και τίτλο Wake Up! Facebook Twitter
2

Ο πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ με μουσική ποπ- ροκ και τίτλο Wake Up! (Ξυπνήστε!) την 27η Νοεμβρίου, γνωστοποίησε σήμερα η δισκογραφική εταιρεία Believe Digital.


Οι θαυμαστές του δεν θα ακούσουν τον ποντίφικα να τραγουδά ο ίδιος, ωστόσο στα 11 τραγούδια που περιλαμβάνονται στον δίσκο συνδυάζονται αποσπάσματα από τις λειτουργίες ή τα κηρύγματά του μαζί με αναμφισβήτητα ροκ μελωδίες.


Τα τραγούδια αναφέρονται σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Φραγκίσκο, όπως το περιβάλλον, η ειρήνη στον κόσμο, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


«Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε ότι η Believe θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ του ίδιου του πάπα, το οποίο έχει εγκρίνει το Βατικανό, με τίτλο Wake Up!» έγραψε η εταιρεία στο λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.


Oι μουσικόφιλοι μπορούν να παραγγείλουν και να ακούσουν ένα από τα τραγούδια με τίτλο "Wake up! Go! Go! Forward!" στο iTunes. Στο τραγούδι συνδυάζεται το κήρυγμα του Χόρχε Βεργκόλιο πέρσι ενώπιον των Νοτιοκορεατών και μελωδίες από συνθεσάιζερ και ηλεκτρική κιθάρα.


Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα προσφερθεί ως δωρεά σε ιδρύματα που προσφέρουν βοήθεια σε μετανάστες και πρόσφυγες.

Τα τραγούδια του άλμπουμ:

1. "Annuntio Vobis Gadium Mangum"
2. "Salve Regina"
3. "Laudato Sie..."
4. "Poe Que' Sufren Los Ninos"
5. "Non Lasciatevi Rubare La Speranza!"
6. "La Iglesia No Puede Ser Una Ong!"
7. "Wake Up! Go! Go! Forward!"
8. "La Fa Es Entera, No Se Licua!"
9. "Pace! Fratelli!"
10. "Per La Famiglia"
11. "Fazei O Que Ele Vos Disser"

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Σιγή ιχθύος» για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον καρκίνο

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ - «Καμία ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του», λέει δημοσιογράφος του BBC
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

2 σχόλια