Το YouTube «κατέβασε» το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Χ.Α.

Το YouTube «κατέβασε» το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Χ.Α. Facebook Twitter
12

Το YouTube «κατέβασε» το video με το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Χ.Α. λόγω ρητορικής μίσους. Η ένδειξη αυτή εμφανίζεται αν αναζητήσει κάποιος το video στον οποίο η οργάνωση επέλεξε ανάμεσα στα άλλα να προσθέσει και φωτογραφίες με μετανάστες με την «κατάλληλη» εκφώνηση. Ως μουσική υπόκρουση χρησιμοποιούνταν το τραγούδι της Δανάης Στρατηγοπούλου «Ας ερχόσουν για λίγο» ενώ στην αρχή του video υπήρχε η φωτό της Αθήνας του ’60 που έκανε θραύση τις τελευταίες ημέρες στα social media. Στη συνέχεια, γινόταν μια σύγκριση της ειδυλλιακής τότε  Αθήνας που αποτύπωνε η φωτογραφία με τη σημερινή, καθώς από το video «περνούσαν» εικόνες με μετανάστες και από επεισόδια. Μια «απροσεξία» της Χ.Α. στη χρήση της φωτό του ’60 ήταν ότι η φωτογραφία αυτή είναι τραβηγμένη από τον λεγόμενο και «φωτογράφο της Εθνικής Αντίστασης», τον κορυφαίο Κώστα Μπαλάφα.

Τech & Science
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM