Ακάθεκτη η Κωνσταντοπούλου: Κοινή στράτευση με τον Τσίπρα για την υπέρασπιση του λαού

Ακάθεκτη η Κωνσταντοπούλου: Κοινή στράτευση με τον Τσίπρα για την υπέρασπιση του λαού Facebook Twitter
2

«Είχαμε μια ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες.  

«Με τον πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας, ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση, δέσμευση και επιθυμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας, την προοπτική αυτού τόπου, αλλά και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι πολύ θα ήθελαν να δουν να διαρρηγνύεται».

Η ΠτΒ είπε ακόμη, ότι υπήρξε εις βάθος συζήτηση για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλες τις πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν και από πλευράς κοινοβουλίου και από πλευράς θεσμικών εκπροσωπήσεων, σε σχέση με την προστασία εκείνων που είναι τα αδιαπραγμάτευτα δίκαια και δικαιώματα του λαού και σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας.

Ακάθεκτη η Κωνσταντοπούλου: Κοινή στράτευση με τον Τσίπρα για την υπέρασπιση του λαού Facebook Twitter

Επιπλέον, η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι εξέθεσε στον πρωθυπουργό εκείνα που κατά την άποψή της «αποτελούν βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση ιδίως με την άμυνα της χώρας ως προς την δαμόκλειο σπάθη του χρέους». Υπογράμμισε με «απερίφραστο τρόπο» ότι «είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση και του πρωθυπουργού και η δική μου στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού,της λαϊκής κυριαρχίας και της λαϊκής ετυμηγορίας».

Η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ακόμη ότι «σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις και οι πολιτικές τοποθετήσεις, έχει σημασία οι εκπρόσωποι ακριβώς των θεσμών να μπορούν με ειλικρίνεια, με αμεσότητα, ακόμη κι αν έχουν διαφορετικές απόψεις ή προσεγγίσεις, να μιλούν με ευθύτητα, να συνεννοούνται και να καταλήγουν σε λύσεις».

Το βίντεο με τις δηλώσεις

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική / Λάουρα Κοβέσι: Ποια είναι η εισαγγελέας που ξεσκέπασε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η έρευνα αφορά περισσότερα από 40 πρόσωπα –πολιτικά στελέχη, κρατικούς υπαλλήλους και συνεργαζόμενες εταιρείες– για ενδεχόμενα αδικήματα απάτης, σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
LIFO NEWSROOM
Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η προσπάθειά μου να βοηθήσω τους συμπολίτες μου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με παράνομες πράξεις

Πολιτική / Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η προσπάθειά μου να βοηθήσω δεν έχει καμία σχέση με παράνομες πράξεις»

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής: Θα ζητήσουμε από την ΕΕ ζητήσουμε ρητές αναφορές στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο

«Η Ελλάδα έχει ήδη κινητοποιήσει και της Ένοπλες Δυνάμεις έτσι ώστε να υπάρχει μια αποστολή επιτήρησης των λιβυκών αρχών έξω από τα χωρικά ύδατα» δήλωσε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Πολιτική / Αυτός είναι ο χάρτης για τις τουρκικές έρευνες για πετρέλαιο

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Χάγη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε το μνημόνιο «παράνομο, ανυπόστατο και απαράδεκτο», τονίζοντας ότι «δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ας ελπίσομε να μην χρειαστεί να ξαναφτάσομε στο χείλος της καταστροφής, γιά να αποφασίσει να αποχωριστεί ο πρωθυπουργός και άλλο ένα από τα επικίνδυνα άτομα.Επίσης ας αναλογισθούν, όσοι από την Αντιπολίτευση την ψήφισαν ως πρόεδρο της Βουλής, τις ευθύνες τους.
Και για αυτήν η αντιπολίτευση φταίει; Έτσι κι αλλιώς θα γινόταν πρόεδρος. Είπαν και αυτοί οι έρημοι να την ψηφίσουν μπας και τους πάρει με καλό μάτι.