Ακάθεκτη η Κωνσταντοπούλου: Κοινή στράτευση με τον Τσίπρα για την υπέρασπιση του λαού

Ακάθεκτη η Κωνσταντοπούλου: Κοινή στράτευση με τον Τσίπρα για την υπέρασπιση του λαού Facebook Twitter
2

«Είχαμε μια ειλικρινή και εις βάθος συζήτηση με τον πρωθυπουργό» τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες.  

«Με τον πρωθυπουργό μας συνδέει σχέση συντροφικότητας, ειλικρίνειας και η κοινή διάθεση, δέσμευση και επιθυμία να διαφυλάξουμε τα δίκαια του λαού μας, την προοπτική αυτού τόπου, αλλά και τη συνοχή της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ που κάποιοι πολύ θα ήθελαν να δουν να διαρρηγνύεται».

Η ΠτΒ είπε ακόμη, ότι υπήρξε εις βάθος συζήτηση για όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλες τις πρωτοβουλίες που επιβάλλεται να αναληφθούν και από πλευράς κοινοβουλίου και από πλευράς θεσμικών εκπροσωπήσεων, σε σχέση με την προστασία εκείνων που είναι τα αδιαπραγμάτευτα δίκαια και δικαιώματα του λαού και σε σχέση με τη θωράκιση της δημοκρατίας.

Ακάθεκτη η Κωνσταντοπούλου: Κοινή στράτευση με τον Τσίπρα για την υπέρασπιση του λαού Facebook Twitter

Επιπλέον, η πρόεδρος της Βουλής ανέφερε ότι εξέθεσε στον πρωθυπουργό εκείνα που κατά την άποψή της «αποτελούν βήματα και πρωτοβουλίες σε σχέση ιδίως με την άμυνα της χώρας ως προς την δαμόκλειο σπάθη του χρέους». Υπογράμμισε με «απερίφραστο τρόπο» ότι «είναι αδιαπραγμάτευτη η κοινή στράτευση και του πρωθυπουργού και η δική μου στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού,της λαϊκής κυριαρχίας και της λαϊκής ετυμηγορίας».

Η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ακόμη ότι «σε τέτοιες στιγμές όπου δοκιμάζονται και οι θεσμικές εκπροσωπήσεις και οι πολιτικές τοποθετήσεις, έχει σημασία οι εκπρόσωποι ακριβώς των θεσμών να μπορούν με ειλικρίνεια, με αμεσότητα, ακόμη κι αν έχουν διαφορετικές απόψεις ή προσεγγίσεις, να μιλούν με ευθύτητα, να συνεννοούνται και να καταλήγουν σε λύσεις».

Το βίντεο με τις δηλώσεις

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ας ελπίσομε να μην χρειαστεί να ξαναφτάσομε στο χείλος της καταστροφής, γιά να αποφασίσει να αποχωριστεί ο πρωθυπουργός και άλλο ένα από τα επικίνδυνα άτομα.Επίσης ας αναλογισθούν, όσοι από την Αντιπολίτευση την ψήφισαν ως πρόεδρο της Βουλής, τις ευθύνες τους.
Και για αυτήν η αντιπολίτευση φταίει; Έτσι κι αλλιώς θα γινόταν πρόεδρος. Είπαν και αυτοί οι έρημοι να την ψηφίσουν μπας και τους πάρει με καλό μάτι.