Πρώτο trend στο γερμανικό και το ελληνικό Twitter το #BoycottGermany

Πρώτο trend στο γερμανικό και το ελληνικό Twitter το #BoycottGermany Facebook Twitter
3

Πιο δημοφιλές Trending Topic αναδεικνύεται σήμερα το #BoycottGermany στο ελληνικό Twitter, το οποίο καλεί σε μποϋκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Και δεν θα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αν στην αναζήτησή μας στο αντίστοιχο γερμανικό Twitter, δεν ήταν επίσης στην πρώτη θέση.

Οι πλειονότητα των Γερμανών χρηστών του Twitter, τάσσονται στο πλευρό της Ελλάδας, επικρίνοντας τη σκληρή στάση Σόιμπλε και Μέρκελ. Tα tweets με το hashtag #BoycottGermany αυξάνονται με απίστευτο ρυθμό. Ωστόσο δεν είναι όλα επικριτικά. Υπάρχουν και οι φωνές αυτών που υποστηρίζουν ότι το μποϋκοτάζ σε μια χώρα που σου δανείζει, είναι τουλάχιστον υποκριτικό, ενώ όλοι έχουμε ανάγκη για ενότητα αυτή την ώρα και όχι για συμπεριφορές που διχάζουν.

 

Τech & Science
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστροφή από το Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Τech & Science / Επιστροφή από τον Ψυχρό Πόλεμο: Σοβιετικός δορυφόρος του 1972 αναμένεται να πέσει στη Γη μετά από 53 χρόνια

Το διαστημικό σκάφος Kosmos 482, αποτυχημένη αποστολή προς την Αφροδίτη, ενδέχεται να επανεισέλθει ανεξέλεγκτα στην ατμόσφαιρα μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαΐου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Μάλιστα. Απλά να υπενθυμίσω οτι ως χώρα κάνουμε και εμείς εξαγωγές στην Γερμανία. Τι θα γίνει αν μας κάνουν και αυτοί μποικοτάζ; Ειδικά αν σκεφτείς οτι για τη χώρα μας η κάθε εξαγωγή είναι πιο κρίσημη απ΄ότι ο τζίρος που θα κάνουν τα Γερμανικά προιόντα σε μια μικρή χώρα σαν την Ελλάδα. Εκτός όλων των άλλων, άμα δεν εισάγωγουμε απο την Γερμανία, ακόμη και αν δεν μας μποικοτάρουν, δύσκολα θα βρίσκουμε και φορτηγά να εξάγουν σε αυτή τη χώρα. (τα φορτηγά συνήθως φορτώνουν στη μια χώρα, πχ.χ Γερμανία, ξεφορτώνουν στην άλλη π.χ. Ελλάδα ξαναφορτώνουν και επιστερέφουν κλπ κλπ). Καλό το επαναστατικό πνεύμα, δεν είναι κακό να σκεφτόμαστε όμως πριν. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το trend να μποικοτάρουμε το lidl, φυσικά αγνοώντας οτι Έλληνες εργάζονται έκει, καθώς και το οτι υπάρχουν και Έλληνες παραγωγοί που δίνουν προιόντα τους, και με το να "εξαναγκάσουμε" τα lidl να φύγουν απο τη χώρα μας κακό κυρίως σε εμάς κάνουμε.
κανονικα θα πρεπε το hashtag να ειναι #agorazoumeellinika.. το να μπουκοταρεις μια χωρα που οι μισοι ειναι εναντιωμενοι με αυτα που αποφασιζει η κυβερνηση ή ενας σοιμπλε δεν ειναι και τοσο δικαιο.. ναι οκ, στο συνολικο αν το δουμε την ποση κακια και αδικια βγαλανε προκειμενου να μας ταπεινωσουν (γιατι οπως ειπε και η θεια χτες: οι γερμανοι δεν ξεχνανε...) θελεις να ξεσπασεις καπου.. αλλα οι γερμανοι δεν εχουν ολοι την αποψη της μερκελ και του σοιμπλε! ακομα και η αντιπολιτευση πηγε να τους βαλει χερι.. οποτε αγοραστε ελληνικα!!!