Σοκ στην Ολλανδία από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου διαιτητή από ανήλικους

Σοκ στην Ολλανδία από τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου διαιτητή από ανήλικους Facebook Twitter
8

Φωτογραφία από το τραγικό περιστατικό ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου επόπτη από ανήλικους ποδοσφαιριστές στην Ολλανδία, δημοσίευσε η ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf". Η εφημερίδα συνόδευσε τη φωτογραφία από το απίστευτο περιστατικό με μία λέξη: «Τρέλα».

Η σοκαριστική επίθεση έγινε μετά το τέλος του αγώνα της Nieuw Sloten με την SC Buitenboys την περασμένη εβδομάδα και συγκλόνισε την Ολλανδία.

Ο  41χρονος Ρίτσαρντ Νιουβενχούιζεν ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από ανήλικους ποδοσφαιριστές, πριν αφήσει την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο. Μια άλλη σοκαριστική λεπτομέρειια είναι ότι στον αγώνα συμμετείχε ως ποδοσφαιριστής και ο γιός του άτυχου διαιτητή.

Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, της βίαιης επίθεσης και δημόσιας βιαιοπραγίας.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM