Safety Truck: αυτή είναι η "διάφανη" νταλίκα της Samsung

Safety Truck: αυτή είναι η "διάφανη" νταλίκα της Samsung Facebook Twitter
1

Μια εντυπωαιακή πρόταση της νοτιοκορεατικής Samsung -η οποία βασίζεται σε ένα παλαιότερο σχεδιαστικό concept- παρουσίασε στο blog με επερχόμενα projects της εταιρείας, 'Samsung Tomorrow'.

Η πρόταση αφορά σε ένα σύστημα οθονών που εγκαθίσταται στο πίσω μέρος οχημάτων με πολύ μεγάλο όγκο, που μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο την εικόνα του δρόμου από την εμπρόσθια όψη τους, μέσω κάμερας, δίνοντας την ενύπωση ότι γίνονται "διάφανα", κάνοντας το προσπέρασμά τους πανεύκολο. Γεγονός που προάγει την οδική ασφάλεια, ιδιαίτερα σε στενούς δρόμους μονής λωρίδας ή σε δρόμους με στροφές, όπου η ορατότητα είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, επόμενο βήμα στο φιλόδοξο project της που δοκιμάστηκε στην Αργεντινή μέσω των Safety Trucks, είναι η απόκτηση των απαραίτητων αδειών που θα νομιμοποιούν την εγκατάσταση των video wall στο πίσω μέρος οχημάτων όπως φορτηγά και νταλίκες και σε άλλες χώρες.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση της Samsung:

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εκπληκτικό,αν έχεις επιχειρηματικό δαιμόνιο και φαντασία είναι ο καλύτερος συνδυασμός.Φτάνει βέβαια να μας βρουν λύση στο που θα βάζουμε την ταμπέλα "Φρένα ο Τάκης".