Ειδικευόμενος χειρουργός συνελήφθη για «φακελάκι»

Ειδικευόμενος χειρουργός συνελήφθη για «φακελάκι» Facebook Twitter
4

Ειδικευόμενος χειρουργός Γενικού Νοσοκομείου της Αθήνας, υπήκοος Κονγκό, συνελήφθη προχθές το βράδυ από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, για παράβαση καθήκοντος και του κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας.


Η διερεύνηση της υπόθεσης για τον 36χρονο χειρουργό ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία γυναίκας. Σύμφωνα με την καταγγελία, την περασμένη Κυριακή είχε συνοδεύσει την 87χρονη μητέρα της σε Γενικό Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου την είχε εξετάσει ο συλληφθείς ιατρός συστήνοντάς της συντηρητική θεραπεία, την οποία της είχε προτείνει να πραγματοποιήσει ο ίδιος με επισκέψεις στο σπίτι της.


Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 36χρονος, κατά τη δεύτερη επίσκεψη απαίτησε ως αμοιβή το ποσό των 50 ευρώ ανά επίσκεψη και συμφώνησε να πληρωθεί συνολικά με το ποσό των 300 ευρώ κατά την έκτη επίσκεψη.


Σε προγραμματισμένη συνάντηση προχθές στο σπίτι της 87χρονης ασθενούς, η κόρη της παρέδωσε στο χειρουργό το προσημειωμένο ποσό των 300 ευρώ. Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων που επιτηρούσαν το χώρο συνέλαβαν τον γιατρό με το «φακελάκι».


Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε την ποινική δικογραφία και χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον τακτικό ανακριτή.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΔΟΣ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ

Ελλάδα / Ρόδος: Με χειροβομβίδα του 1967 σκοτώθηκε ο 19χρονος, σύμφωνα με εμπειρογνώμονα της οικογένειας

Ο εμπειρογνώμονας της οικογένειας μίλησε για το συμβάν στη Ρόδο με τον νεκρό 19χρονο - Ξεκαθάρισε πως οι κανονισμοί του ΝΑΤΟ απαιτούν αυστηρές συνθήκες φύλαξης για τις χειροβομβίδες
LIFO NEWSROOM