Λοβέρδος: Ο Βαρουφάκης είναι ένας ανεκδιήγητος κλόουν

Λοβέρδος: Ο Βαρουφάκης είναι ένας ανεκδιήγητος κλόουν Facebook Twitter
12

Βαρείς χαρακτηρισμούς εκτόξευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «ανεκδιήγητο κλόουν», που «διεθνοποίησε την πάρτη του σε βάρος της Ελλάδας».

Μάλιστα ο κ. Λοβέρδος αρνήθηκε να πάρει πίσω αυτούς τους χαρακτηρισμούς, επιμένοντας ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης «είναι ένας κλόουν που παίζει τον υπουργό Οικονομικών».

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Πολιτική / Μητσοτάκης στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη: Όπως το 2023 έτσι και τώρα έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού

Ο πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Πατέλη «Η Μεγάλη Επιστροφή: Ο δρόμος για την αξιοπιστία της Ελλάδας», στην Εθνική Πινακοθήκη
LIFO NEWSROOM
H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

11 σχόλια
Τον Λοβερδο δεν το παω καθολου.Ειναι ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα του κακου κομματισμου που ειναι η μαστιγα της Ελλαδας καθως και της υποκρισιας και ανικανοτητας που ομως τα καταφερνει χαρις στην εικονα που εχει δημιουργησει με την βοηθεια μμε.Ομως εδω εχει δικιο.Τον Βαρουφακη τον ακουμε να κανει μονο διαπιστωσεις.Οι προτασεις τους,οταν υπαρχουν,ειναι απο αμελετητες εως απιστευτες.Οι ευρωπαιοι πολλακις εχουν εκφρασει την δυσαρεσκεια τους διοτι ειναι εγωκεντρικος και προτεινει πραγματα ανεφαρμοστα.Χωρια απο τα παραπανω πολυ σημαντικα,υπαρχει και κατι αλλο που δειχνει το ποιον του:απο την στιγμη που εγινε υπουργος βρηκε την ευκαιρια να κανει lifestyle την πλουσια ζωη πυ κληρονομησε απο τον πατερα του ενω μαλιστα η χωρα που ειναι υπουργος οικονομικων βρισκοταν στην χειροτερη θεση απο ποτε και δεν συμμαζευοταν απο μονος του,παρα μονο μετα απο πιεσεις της κυβερνησης.Δεν κανει ο ανθρωπος γι'αυτα και σ'αυτο συμφωνουν ολοι,ξενοι και Ελληνες,πλην αυτων που ακομα τρωνε την επικοινωνιακη αξιοπρεπεια του συριζα.Κακος ο λοβερδος αλλα κακος και ο Βαρουφακης.
Δώστε στον κ. Λοβέρδο ένα υπουργείο και την προσωπική συνεργάτιδά του, έχει ακόμη έργο να παραδώσει, τα έχει αφήσει μισοτελειωμένα. Να ρθει να μας αποτελειώσει.
Τόσα χρόνια είχαμε διηγημένους κλόουν, που υπέγραφαν χωρίς να διαβάζουν τι υπέγραψαν, και μέσω mail. Τώρα έχουμε ανεκδιήγητους κλόουν, στο τέλος αυτής της παράστασης, θα κάνουμε την σύγκριση, για να δούμε ποιοί μας έκαναν να κλάψουμε και ποιοί να γελάσουμε. Ο Λοβέρδος γιατί διαμαρτύρεται απο τώρα;