Ντόρα: Εγώ διαφώνησα με το success story γιατί δεν υπήρξε ποτέ

Ντόρα: Εγώ διαφώνησα με το success story γιατί δεν υπήρξε ποτέ Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas / SOOC
4

«Εγώ διαφώνησα με το success story από την πρώτη στιγμή και δεν πιστεύω ότι υπήρχε», δήλωσε το πρωί στον Σκάι η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι η Ν.Δ. πρέπει να αλλάξει σελίδα.

Στάθηκε πάντως στην μεγάλη συμβολή του κόμματος «στην σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας, στη μείωση των ελλειμμάτων, στο ότι υπήρξε πρωτογενές πλεόνασμα».

Επισήμανε πάντως ότι «χρειάζεται μια μεγάλη κεντροδεξιά στην Ελλάδα, ένα αντίπαλο δέος στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα υπεύθυνο κόμμα, όχι με σύμβολο τον λαϊκισμό και τον αντιμνημονιακό αγώνα, αλλά ένα κόμμα που με υπευθυνότητα θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή γραμμή, θα ψηφίσει τα μέτρα στη Βουλή, και θα «πολεμάει» πολιτικές όπως αυτή του Παρασκευόπουλου για τον Ξηρό».

Στο ερώτημα αν υπάρχει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ απάντησε: «Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα που πρέπει να αποφασίσει το έκτακτο συνέδριο, η οργανωμένη βάση της ΝΔ». «Έχω πει στον Σαμαρά δεν έχει να φοβάται τίποτα από ένα συνέδριο», είπε και πρόσθεσε πως «πιστεύω πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να γυρίσει σελίδα». «Χρειάζεται επανίδρυση η ΝΔ στον τρόπο λειτουργίας, στη συλλογικότητά της, θέλει άλλα πρόσωπα στην ηγεσία», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την κυβέρνηση είπε ότι  «έχει τη συμπαράσταση όλων μας για τις διαπραγματεύσεις», επισημαίνοντας όμως ότι  «δεν έχει δημοκρατική εντολή για ρήξη». «Αν ο ελληνικός λαός ήθελε ρήξη θα είχε δώσει πλειοψηφία στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο ΚΚΕ και στη ΧΑ», κατέληξε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ηταν λάθος που ανέλαβε τη ΝΔ ο Αντώνης. Η Ντόρα θα ηταν πολύ πιο κατάλληλη και ίσως γλυτωναμε αρκετή κατρακύλα. Και αυτή τη στιγμη πάντως, η ΝΔ πρεπει να αλλάξει. Η Ελλάδα έχει ηδη μια ανεύθυνη κυβέρνηση, αλίμονο αν μείνει και με μια ακόμα χειρότερη αντιπολίτευση...
Εαν εννοεις οτι προκειται για ικανοτερο και εξυπνοτερο ατομο απο τον Αντωνη ,μαζι σου.Αν και κατι τετοιο μονον δυσκολο δεν ειναι.Εαν εννοεις οτι θα εκανε πολυ καλυτερους ,για το κομμα της,πολιτικους χειρισμους,ξανα μαζι σου.Εαν ομως εννοεις οτι θα εφερνε,ως πρωθυπουργος,καλυτερα αποτελεσματα για την χωρα,ας μου επιτραπει να διατηρησω τους παμπολλους -και πληρως αιτιολογημενους- ενδοιασμους τους οποιους μας δημιουργει η "ιστορια της οικογενειας".