Βάιντμαν: Ο χρόνος τελειώνει για την Ελλάδα

Βάιντμαν: Ο χρόνος τελειώνει για την Ελλάδα Facebook Twitter
1

Ο χρόνος τελειώνει για την Ελλάδα, απειλεί ο διοικητής της Bundesbank Γενς Βάιντμαν σε συνέντευξη του στο περιοδικό Focus.

«Πρέπει να γνωρίζουμε πως αν ένα μέλος της νομισματικής ένωσης αποφασίσει να μην εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του και συνακόλουθα αναστείλει τις πληρωμές προς τους πιστωτές του, τότε η άτακτη χρεοκοπία του δεν θα μπορεί να αποφευχθεί» δηλώνει ο κ. Βάιντμαν σημειώνοντας παράλληλα:

 «Η ελληνική κυβέρνηση έχει χάσει πολλή από την εμπιστοσύνη των εταίρων της. Πλέον, απομένει ελάχιστος χρόνος για να εξευρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα».

Σύμφωνα με τον διοικητή της Bundesbank το ελληνικό χρέος είναι διαχειρίσιμο και μπορεί να εξυπηρετηθεί. Ο κ. Βάιντμαν εμφανίστηκε και αντίθετος με την αύξηση του ορίου του ELA προς την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Θα ελεγε κατι αλλο ο λογιστακος; Αυτος βλεπει μπροστα του νουμερα... νουμερα....Αυτο με τον χρονο που τελειωνει,θυμιζει Σταχτοπουτα που τρεχει για να φυγει αλλα ξεχναει πισω το ευρουλακι της..εεε... το γοβακι της. Και ο τραπεζιτης θυμιζει κατι απο Χορν...1.101.101,10 δραχμες...