«Η Ελλάδα δεν είναι ένα λαμπρό κεφάλαιο για το ΔΝΤ»

«Η Ελλάδα δεν είναι ένα λαμπρό κεφάλαιο για το ΔΝΤ» Facebook Twitter
1

«Η Ελλάδα δεν είναι προς το παρόν ένα λαμπρό κεφάλαιο για το ΔΝΤ» δηλώνει ο εκπρόσωπος της Βραζιλίας στο Ταμείο Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα, σημειώνοντας ότι "παρακάμφθηκαν κανόνες ώστε το αποτέλεσμα να ταιριάζει στις ανάγκες της ευρωζώνης».

Σε δηλώσεις του στους Financial Times ο Μπατίστα τονίζει ότι «το αποτέλεσμα ήταν να πληγεί η αξιοπιστία του θεσμού».

Σύμφωνα με την εφημερίδα αναδυόμενες οικονομικά χώρες εκφράζουν διαμαρτυρίες τα τελευταία χρόνια προς την Κριστίν Λαγκάρντ για την ειδική μεταχείριση του ΔΝΤ προς την Αθήνα, καθώς, όπως λένε, δόθηκαν «υπερβολικά πολλά χρήματα», χωρίς να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Οικονομία / Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Όσα είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΗ στο «World Economic Forum Annual Meeting 2026» στο Davos της Ελβετίας, σε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση της πρωτοβουλίας «Από τον άνθρακα στην καθαρή ενέργεια»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια