Σκανδαλίδης προς Γιώργο: Θα εισπράξεις ηχηρή αποδοκιμασία και οριστική καταδίκη

Σκανδαλίδης προς Γιώργο: Θα εισπράξεις ηχηρή αποδοκιμασία και οριστική καταδίκη Facebook Twitter
3

Ανοιχτή επιστολή απηύθυνε ο Κ. Σκανδαλίδης στον Γιώργο Παπανδρέου ζητώντας τους να μην προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος.

 «Δεν σου αξίζει, αντί τη δικαίωση που σου οφείλει η ιστορία, να εισπράξεις την ηχηρή αποδοκιμασία της και την οριστική καταδίκη της», σημειώνει ο κ. Σκανδαλίδης στην επιστολή, η οποία δημοσιοποιήθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη της τρίτης και κρισιμότερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η επιστολή Σκανδαλίδη έχει ως εξής:

Αγαπητέ Γιώργο,

Σου μιλώ με την αγωνία ενός ανθρώπου που πάντοτε προσπαθούσε να ενώνει τα διεστώτα  στην παράταξή μας.

Οι  ηγεσίες υπάρχουν για να υπηρετούν την παράταξη και η παράταξη για να υπηρετεί το συμφέρον του λαού και του τόπου.

Η παράταξη σε ανέδειξε και σε μετέτρεψε από φορέα ενός ιστορικού ονόματος σε ηγέτη της. Και εσύ στην κρίσιμη σήκωσες ιστορικά ένα βάρος δυσβάστακτο χωρίς να λυγίσεις.  Αυτό οφείλει να σου το αναγνωρίσει η ιστορία.

Επειδή, όμως,  «τα έσχατα τιμούν τα πρώτα» δεν πρέπει να σε τυφλώσει καμία σκοπιμότητα της στιγμής. Δεν σου αξίζει αντί τη δικαίωση που σου οφείλει η ιστορία να εισπράξεις την ηχηρή αποδοκιμασία της και την οριστική καταδίκη της.

Κώστας Σκανδαλίδης

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Δεν σου αξίζει αντί τη δικαίωση που σου οφείλει η ιστορία..."Αχαχαχαχαχαχαχα !Είπαμε ρε παιδιά, γλύψιμο, αλλά εσείς το παρακάνατε !Φαντάζομαι τα βιβλία ιστορίας του 2065..."Ο Γεώργιος Παπανδρέου ο νεώτερος υπήρξε σπουδαία μεταρρυθμιστική προσωπικότητα που άλλαξε το ρουν της ιστορίας της Ελλάδας. Διατέλεσε 11ος πρωθυπουργός της Γ' Ελληνικής Δημοκρατίας (6 Οκτωβρίου 2009 - 11 Νοεμβρίου 2011), μετά τη νίκη του κόμματος ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Αν και κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του και τα ύστερα από αυτήν χρόνια δεν αναγνωρίστηκε η μεγάλη του προσφορά, το 2047 του απονεμήθηκε ο τιμητικός τίτλος του "Σωτήρα του Έθνους" από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γεώργιο Πεταλωτή."